Υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Βαρουφάκης

Υποψήφιος στις επόμενες εκλογές θα είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, που πρόσθεσε ωστόσο ότι θα κάνει αυτήν την κίνηση «με σφιγμένη καρδιά». Σχολίασε επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας «απλά εκτελεί τις εντολές που έρχονται μέσω mail από τις Βρυξέλες».

O πρώην υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε ότι το επόμενο συνέδριο της κίνησης «DiEM 25», θα γίνει τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα και θα αποκτήσει ελληνικό όνομα, ενώ ο ίδιος θα είναι επικεφαλής της κίνησης αυτής στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, τον χαρακτήρισε οξυδερκή άνθρωπο, αλλά επέμεινε ότι αυτή τη στιγμή εκφράζει ένα αφήγημα, το οποίο κι ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όπως συμπλήρωσε στη συνέχεια, «ο κ. Τσίπρας αυτή τη στιγμή δεν κάνει πολιτική. Απλά εκτελεί τις εντολές που έρχονται μέσω mail από τις Βρυξέλες».

Επίσης ο κ. Βαρουφάκης υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ότι η απειλή των Ευρωπαίων για Grexit το καλοκαίρι του 2015 ήταν μια κούφια απειλή, αλλά ακόμα κι αν γινόταν πράξη η Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα. Ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει «ελληνική κρίση» και ότι αυτό το φαινόμενο είναι ευρωπαϊκό.


via http://ift.tt/2j7qXCs

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.