Ζευγάρι δέχτηκε φονική επίθεση από πιτ μπουλ. Νεκρή η γυναίκα

Οι αρχές κλήθηκαν να επέμβουν μετά από τηλεφώνημα και ανακάλυψαν ότι η γυναίκα και ο σύζυγός της είχαν δεχθεί άγρια επίθεση από τα δύο σκυλιά ενώ ο άντρας κατάφερε -αν και τραυματισμένος- να πυροβολήσει και να σκοτώσει το ένα από αυτά.

Η γυναίκα ήταν 66 ετών ενώ οι πληροφορίες του Fox News αναφέρουν πως τα σκυλιά ανήκαν σε έναν γείτονα του ζευγαριού. Η Lorraine Saylor βρέθηκε νεκρή με σοβαρά τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύεται.

Ο σερίφης κάλεσε τους κατοίκους να είναι επιφυλακτικοί για το ένα σκυλί το οποίο διέφυγε και φέρεται να είναι τραυματισμένο.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές ενώ την Τρίτη αναμένεται να γίνει η νεκροψία στη σορό της γυναίκας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης των σκυλιών έχει συλληφθεί. Το νέο αυτό κρούσμα φονικής επίθεσης σκύλων έρχεται λίγες μόλις μέρες αφότου μια 22χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση από τα δικά της σκυλιά και βρέθηκε νεκρή. Η υπόθεση είχε προκαλέσει μεγάλο σοκ στις ΗΠΑ εξαιτίας του πώς έγινε η επίθεση...


via http://ift.tt/2DheZ0m

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.