Η στιγμή που πατέρας ακούει την καρδιά της κόρης του στο στήθος του λήπτη που έλαβε το μόσχευμα

Αυτός ο άνδρας έχασε την 20χρονη κόρη του και ακούει για πρώτη φορά την καρδιά της στο στήθος του άνδρα που έλαβε το όργανο.

Η Άμπι Κόνερ έχασε τη ζωή της όταν βρέθηκε μαζί με τον αδελφό της αναίσθητη σε πισίνα. Ο αδελφός της κατάφερε να σωθεί, όχι όμως και η ίδια.

Οι γονείς της πήραν τη γενναία απόφαση να δώσουν τα όργανά της σε τέσσερις διαφορετικός ανρθώπους. Την καρδιά της την έλαβε ένας άνδρας που είχε μόλις 10 μέρες ζωής!

An attorney hired by the Conner family, Florentino Ramirez, wrote at the end of a four-page report about Abbey's (pictured) death: '[The hotel serves] alcoholic drinks with alcohol of bad quality and in great amounts, mixing different types of drinks'

Αρκετό καιρό μετά, ο Μπιλ Κόνερ, οδήγησε 1,400 μίλια με ποδήλατο για να φτάσει στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα, ώστε να συναντήσει τον λήπτη της καρδιάς.

Abbey, her stepfather, her mother and her brother (pictured, from left to right) were on a family vacation. Her brother, Austin, survived the incident and said he and Abbey only had a few shots before they both passed out

Ο πατέρας τον αγκαλιάζει και ακούει τον χτύπο της με το στηθοσκόπιο και ξεσπάει σε κλάματα:


via http://ift.tt/2nmoZTb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.