Κρήτη: «Ξέρω ποιοι με πυροβόλησαν» – Τι λέει ο ψυχίατρος που έπεσε θύμα ενέδρας

Στο προσωπικό και φιλικό του περιβάλλον του γιατρού ψάχνει η αστυνομία τα κίνητρα της επίθεσης. Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος.

«Ξέρω ποιοι είναι…Έχω ενημερώσει τον εισαγγελέα!» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού ψυχιάτρου που δέχτηκε δολοφονική επίθεση ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

Όλα έγιναν χτες το βράδυ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον ψυχίατρο και όταν ο ίδιος έφυγε από το ιατρείο του στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του πυροβόλησαν δυο φορές το όχημα από πίσω. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ένας εκ των δραστών έσπασε με λοστό το παράθυρο από την πλευρά του συνοδηγού.

«Βοήθεια, με πυροβόλησαν!»
Ο ίδιος σε κατάσταση πανικού αναζήτησε καταφύγιο στο φαρμακείο του Παρασύρη στην λεωφόρο Καλοκαιρινού. «Βοήθεια με πυροβόλησαν» ανέφερε στους υπάλληλους του φαρμακείου που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες καθώς έφερε που έφερε τραύματα από θραύσματα στο κεφάλι. «Ξέρω ποιοι είναι, έχω ενημερώσει τον εισαγγελέα» φέρεται να ανέφερε ο ίδιος σημειώνοντας ότι πρόκειται για 3 με 4 άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον του.

Στη συνέχεια ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ευτυχώς η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Πού εστιάζει η αστυνομία
Στη συνέχεια ο ίδιος μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να καταθέσει. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο περιεχόμενο της κατάθεσης του αφού ο ίδιος όπως ανέφερε πως γνωρίζει την ταυτότητα των δραστών καθώς στο παρελθόν σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε δεχτεί απειλές.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ τα κίνητρα της επίθεσης αναζητούνται στο προσωπικό και φιλικό του περιβάλλον. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν ήδη εστιάσει στο υλικό από τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπιστούν χρήσιμα στοιχεία που θα οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.


via http://ift.tt/2ohagJK

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.