«Το μωρό κοιμόταν στο κρεβάτι των γονιών και εκεί το τελείωσε»

Τι λέει ο άνθρωπος που έσπασε την πόρτα και μπήκε στο διαμέρισμα στους Αγίου Αναργύρους

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανθρώπου που βρήκε τους νεκρούς στους Αγίους Αναργύρους. Όπως σημείωσε ανέβηκε από τη μεταλλική σκάλα για να φτάσει στο σπίτι.

«Από το παράθυρο αντίκρισα το πτώμα της Ελένης. Επειδή υπήρχε ένα μικρό παιδί μέσα. Το ήξερα γιατί έπαιζε με το δικό μου το παιδί. Έσπασα την πόρτα και μπήκα μέσα», είπε ο Γ. Διδασκάλου στον ΑΝΤ1.

«Είχε έρθει ένα περιπολικό, αλλά είπαν ότι πρέπει να περάσουν 24 ώρες» ανέφερε.

Ο ξάδελφος της αδικοχαμένης Ελένης, της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε το παιδί. «Ήταν όλα εν ψυχρώ. Οι δύο γυναίκες ήταν ανάσκελα ξαπλωμένες. Πυροβόλησε το μωρό στο κεφάλι» είπε.

Όπως ανέφερε ο δράστης ήταν γονατισμένος μπροστά στο κρεβάτι. «Το μωρό κοιμόταν στο κρεβάτι των γονιών και εκεί το τελείωσε» είπε.

H οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα στην οδό Ευριπίδου στους Αγίους Αναργύρους. Eνας αστυνομικός που υπηρετούσε στη φρουρά του Κώστα Σημίτη αφού σκότωσε τη γυναίκα, την πεθερά του και την μόλις 3,5 ετών κόρη του στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας φαίνεται να είχε καβγά και να σκότωσε πρώτα την γιατρό σύζυγό του με τρεις σφαίρες στο στήθος.

Στη συνέχεια σκότωσε την πεθερά του που ανέβηκε στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει και τέλος την μόλις 3,5 ετών κόρη του, πριν βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.


via http://ift.tt/2kLp7qO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.