7χρονα δίδυμα κoριτσάκια κάνουν λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ και έχουν χιλιάδες θαυμαστές στο Instagram

Μια μητέρα δύο δίδυμων κοριτσιών έχει κάνει τα παιδιά της αστέρια λίγους μήνες αφότου τους δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Instagram.

Η Leah Rose και η Ava Marie από το στο Λος Άντζελες, συγκέντρωσαν 139.000 ακόλουθους από τότε που η μητέρα τους, η Jaqi Clements, άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες τους στο Instagram.

Τα κορίτσια που είναι γνωστά ως The Clements Twins, υπέγραψαν με δύο πρακτορεία μοντέλων και κάνουν συμβόλαια με εταιρίες και περιοδικά παιδικών ενδυμάτων αφότου η μητέρα τους τους ρώτησε αν ήθελαν να γίνουν μοντέλα.

Οι Clemenz Twins Leah Rose και Ava Marie, επτά, έχουν δημιουργήσει μια ακολουθία των 139.000 στην Instagram λίγους μήνες μόλις η μητέρα τους Jaqi άρχισε να μοιράζεται τις φωτογραφίες τους στο Instagram 

“Είπα την ιδέα μου στα κορίτσια ότι, αν το ήθελαν δηλαδή, εκτός από τα μαθήματα κολύμβησης και χορού που είχαν κάθε εβδομάδα, θα μπορούσαν να δοκιμάσουν και το μόντελινγκ,” έγραψε μία ανάρτησή της. “Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου όταν άρχισαν να χοροπηδάνε ανυπομονώντας να ξεκινήσουν.”

Τα κορίτσια έχουν κερδίσει δεκάδες συμβάσεις, που παρουσιάζουν για τα εμπορικά σήματα και τα περιοδικά παιδικών ενδυμάτων 

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα έκαναν έξι δουλειές μέσα σε μια εβδομάδα και σύμφωνα με τη μητέρα τους, απόλαυσαν το κάθε λεπτό!

Μέσα σε λίγους μήνες, τα κορίτσια έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από 139.000 οπαδούς στο Instagram

Τα κορίτσια έχουν χαρακτηριστεί από θαυμαστές τους ως «τα πιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο».

Οι οπαδοί έχουν ονομάσει τα πανομοιότυπα δίδυμα «τα πιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο» 

Οι αδελφές δεν είναι τα μόνα μοντέλα στην οικογένεια, καθώς η μητέρα τους έχει επίσης ανοίξει λογαριασμό στο Instagram για τον αδερφό τους, τον Chase Robert.

Η Ava Marie γιορτάζει μετά από κράτηση μιας από τις τελευταίες της εργασίες μοντελοποίησης 

Ο Chase Robert έχει επίσης υπογράψει συμβόλαια με τα ίδια πρακτορεία μοντέλων που υπέγραψαν κι οι αδελφές του.

Η μητέρα τους υπέγραψε πρώτα τα κορίτσια ως μοντέλα όταν ήταν έξι μηνών, αλλά μόλις τώρα έχει ξεκινήσει η καριέρα τους 

Η μητέρα τους υπέγραψε τα πρώτα συμβόλαια για τα κορίτσια όταν ήταν έξι μηνών, αλλά επειδή δεν είχαν καθόλου χρόνο με δύο μωρά δίδυμα και ένα αγόρι 2 ετών, άφησαν το μόντελινγκ στην άκρη.

Εκτός από τη μοντελοποίηση, τα κορίτσια αγαπούν επίσης τον χορό και το κολύμπι 

Ωστόσο, όταν τα κορίτσια έγιναν επτά ετών στις 7/7/17, η μητέρα το πήρε ως σημάδι.

Ο Jaqi (που απεικονίζεται με τις κόρες της) κάνει σπάνιες εμφανίσεις στο λογαριασμό της θυγατέρας Instagram, διατηρώντας την προσοχή επικεντρωμένη στα κορίτσια της

“Αυτή η χρονιά ήταν διαφορετική. Τα κορίτσια ήταν διαφορετικά,” έγραψε σε μια ανάρτησή της στο προσωπικό της blog.

Και τα δύο κορίτσια αγαπούν την εκτέλεση και πηδούν στην ευκαιρία όταν η μητέρα τους πρότεινε μοντελοποίηση 

“Είχαν πια τη δική τους προσωπικότητα. Αγαπούσαν να χορεύουν μπροστά σε κόσμο, γενικά τους άρεσε να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Ορισμένοι οπαδοί έχουν αμφισβητήσει αν τα κορίτσια φορούν μακιγιάζ σε ορισμένες φωτογραφίες 

Τα κορίτσια ξεκίνησαν συνεργασίες με πρακτορεία μοντέλων και χαρακτηρίστηκαν ως τα πιο όμορφα παιδιά του κόσμου, όπως η Anna Pavaga, από τη Ρωσία, που έχει συγκεντρώσει 464.000 ακόλουθους στο Instagram και εμφανίστηκε στη Vogue, στην τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών.

Η Άννα Πάγκαγκα, γεννημένη στην Αγία Πετρούπολη, οκτώ, έχει χαιρετιστεί ως «το πιο όμορφο κορίτσι στη Ρωσία» και ήδη έχει περισσότερους από 460.000 θεατές της Instagram 

Η Anna ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικία των τριών ετών και έχει εμφανιστεί σε δεκάδες επιδείξεις μόδας σε όλο τον κόσμο, καθώς και στις γυαλιστερές σελίδες της Vogue Enfants, ενός ένθετου της γαλλικής Vogue.

Ο νεαρός έθεσε για εκστρατείες μόδας σε όλο τον κόσμο και χαράζει τις σελίδες της γαλλικής Vogue 

Η Anna, από την Αγία Πετρούπολη, έχει κάνει την τελευταία αίσθηση στο παιδικό μόντελινγκ που αναδύεται από τη Ρωσία, αφού η 6 ετών Anastasia Knyazeva πρωταγωνιστούσε στα πρωτοσέλιδα πριν από εκείνη, αφού χαρακτηρίστηκε επίσης ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο».

Η μητέρα της είπε ότι η Άννα άρχισε αρχικά να δείχνει ενδιαφέρον να παρουσιάσει στην κάμερα σε ηλικία δύο ετών 

Εκτός από το μόντελινγκ, η μικρή έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές διαφημιστικές καμπάνιες και έχει αναλάβει επίσης μικρούς κινηματογραφικούς ρόλους.

Οι οπαδοί της Instagram επαίνεσαν την «εκπληκτική» ομορφιά της Άννας και την αποκαλούσαν «μαγευτική», 

Αλλά η μητέρα της είπε ότι ενθαρρύνει την Anna να επικεντρωθεί στην αγάπη της για το μπαλέτο και τη γυμναστική προκειμένου να βάλει σε προτεραιότητα την υγεία του παιδιού της.

Το παιδικό αστέρι είχε μερικά μικρά κομμάτια σε ταινίες καθώς και γυρίσματα τηλεοπτικών διαφημιστικών εκστρατειών 

Η Ekaterina επιμένει ότι η κόρη της δεν συνειδητοποιεί ότι είναι διάσημη και πως το μόντελινγκ της δίνει απλά την ευκαιρία να ταξιδέψει και να αποκτήσει εμπειρίες που δεν διαφορετικά δεν θα είχε τη δυνατότητα ν’απολαύσει.

Η μητέρα της Άννας δήλωσε ότι είναι «τυχερός» ότι είχε μια τέτοια όμορφη κόρη 

“Η ομορφιά είναι ένα λαχείο από τη φύση. Ήμασταν τυχεροί: τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα.”

Η μητέρα της Αικατερίνης της Άννας επιμένει ότι η κόρη της δεν συνειδητοποιεί ότι είναι διάσημη, αλλά της δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψει και να έχει εμπειρίες που δεν θα είχε απολαύσει αλλιώς

Ένα άλλο μικρό μοντέλο, η Anastasia Knyazeva, έχει επίσης πολλούς θαυμαστές από τότε που πρωταγωνίστησε σε διάφορες καμπάνιες, μεταξύ άλλων για τη ρωσική μάρκα Chobi Kids.

Το συνάδελφο ρωσικό πρότυπο Anastasia Knyazeva, έξι, έχει ονομαστεί «το πιο όμορφο κορίτσι στη γη» στο Instagram

Η Anastasia συγκέντρωσε πάνω από 500.000 ακόλουθους στο λογαριασμό της Instagram, το οποίο διαχειρίζεται η μητέρα της.Μία άλλη μικρή καλλονή, η δεκαεξάχρονη Thylane Blondeau, από τη Γαλλία, χαρακτηρίστηκε ως το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου όταν ήταν έξι ετών και έγινε το νεότερο μοντέλο που πρωταγωνίστησε στη γαλλική Vogue.

Ο Jaqi άνοιξε επίσης ένα λογαριασμό Instagram για τον αδερφό του Chase Robert (απεικονίζεται αριστερά με τις αδελφές του, τη μητέρα και τον πατέρα του)


via http://ift.tt/2liye3j

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.