Τεστ: Εσύ ποιο από αυτά τα 5 τρίγωνα θα επέλεγες; Η απάντησή σου φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα σου

Διαλέξτε ποιο από τα 5 τρίγωνα σας φαίνεται πιο ελκυστικό και θα αποκαλυφτούν πολλά για την πραγματική σας προσωπικότητα. 
Παρακάτω υπάρχει μια εικόνα με πέντε διαφορετικά τρίγωνα. Αυτά τα τρίγωνα αντιπροσωπεύουν και ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό στο υποσυνείδητό σας. Ρίξτε μια ματιά και αποφασίστε ποιο σας αρέσει περισσότερο!
Εάν διαλέξατε το πρώτο τρίγωνο:
Είστε δουλευταράς και βάζετε μεγάλους στόχους. Το καλύτερο χαρακτηριστικό σας είναι η επιμονή. Πολλοί σας θεωρούν τελειομανή αλλά εσείς πιστεύετε πως θέλετε απλά να κάνετε καλά την δουλειά σας. Συνήθως είστε πολύ πετυχημένοι.
Εάν διαλέξατε το δεύτερο τρίγωνο: 
Είστε ειλικρινείς και αυθεντικός. Πιστεύετε πως η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Οι περισσότεροι σας θεωρούν αξιόπιστο και έντιμο και τείνουν να σας εμπιστεύονται εύκολα.
Εάν διαλέξατε το τρίτο τρίγωνο: 
Είστε διανοούμενος. Είστε λογικός και μεθοδικός όταν σχεδιάζετε και εκτελείτε τα πλάνα σας. Οι περισσότεροι σας θεωρούν προσεκτικό και σχολαστικό αν και πολλοί σας παρομοιάζουν με ρομπότ. Έχετε συναισθήματα αλλά πιστεύετε πως οι αποφάσεις θα πρέπει να παίρνονται με βάση την λογική.
Εάν διαλέξατε το τέταρτο τρίγωνο:
Είστε πολύ παθιασμένος και πολλές φορές αυτό το πάθος το εκφράζετε με αποφασιστικότητα. Μπορείτε να γίνετε πολύ άγριοι για να πετύχετε τους στόχους σας. Ξέρετε να συγκεντρώνεστε σε κάτι και δύσκολα αποσπάται η προσοχή σας.
Εάν διαλέξατε το πέμπτο τρίγωνο:
Είστε έξυπνος και πολύ κοινωνικός. Είστε ο πιο ομιλητικός σε κάθε περίπτωση και μπορείτε να πιάσετε κουβέντα με τον οποιονδήποτε. Εκτός από καλός ομιλητής όμως είστε και καλός ακροατής. Σας αρέσουν πολύ οι δυνατές σχέσεις με νόημα που κρατάνε για μια ζωή και εκτιμάτε τις φιλίες σας περισσότερο από οτιδήποτε.


via http://ift.tt/2nNlQvY

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.