Συναγερμός στην Βάρκιζα: Βρέθηκε διαμέρισμα με κοκαΐνη 5.000.000 ευρώ! Θα την διοχέτευαν σε "υπεράνω πάσης υποψιας" επώνυμους!

Κοντά στην εξάρθρωση μεγάλης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται πως βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού, σερβικής καταγωγής, στη Βάρκιζα, στο πολυτελές διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε η ποσότητα – «μαμούθ» των 135 κιλών κοκαΐνης.

Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (03/12/2017) για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η αξία της κοκαΐνης που βρέθηκε φτάνει τουλάχιστον τα 5.000.000 ευρώ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν οργανωθεί, εξασφαλίζοντας έγκαιρα ένταλμα, ώστε να ερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή το πολυτελές διαμέρισμα, όπου είχαν μάθει πως υπήρχε αποθηκευμένη τεράστια ποσότητα κοκαΐνης.

Και φαίνεται τελικά πως έβγαλαν «λαβράκι», καθώς τα ναρκωτικά εικάζεται ότι ετοιμάζονταν να διοχετευθούν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης με ιδιαίτερα εύπορους πελάτες.

Ο Σέρβος που συνελήφθη έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια, όπου και ανακρίνεται.

Τον είχαν στο στόχαστρο για μήνες

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγινε μετά από πολύμηνη έρευνα και αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών του σώματος δίωξης ναρκωτικών. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο άνδρας που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση.

Από την ομολογία του αναμένεται να κριθούν πολλά, καθώς θα κληθεί να φανερώσει ποιοι κρύβονται πίσω από το κύκλωμα διακίνησης της κοκαΐνης.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο ίδιο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται γνωστά ονόματα της Αθήνας.


via http://ift.tt/2iGPxgg

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.