3 ιδιαίτεροι λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δε θέλει να κάνει σ#ξ

Όσο κι αν δεν μπορείς να το πιστέψεις, υπάρχουν και άντρες ανάμεσά μας οι οποίοι πιθανότατα να μην κάνουν σ#ξ, ή τουλάχιστον να μη θέλουν να κάνουν σ#ξ! Ίσως όχι στο βαθμό που εμείς οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε τη συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά τελευταία όλο και περισσότεροι άντρες...επιλέγουν την αποχή! 

Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι γι' αυτό:

Η δουλειά του είναι η γυναίκα του: Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας, με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τον όγκο της δουλειάς, όλο και περισσότεροι έχουν ελάχιστο χρόνο για την προσωπική τους ζωή και το σύντροφό τους. Κάτι που φυσικά οδηγεί στην αποχή από το σ#ξ. Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο για τους άντρες, οι οποίοι και οργανικά... επηρεάζονται περισσότερο!

Έχουν την ανεξαρτησία τους: Είναι και εκείνοι που έχουν βαρεθεί να διαπραγματεύονται το σ#ξ με τη σύντροφό τους και απλά προτιμούν τη σόλο καριέρα. Εντάξει, δεν μπορείς να τους αδικήσεις.

Βαριέται: Πριν με αμφισβητήσεις διάβασε προσεκτικά αυτό που έχω να σου πω: Κανένας άνθρωπος δε βαριέται το σ#ξ, τουλάχιστον όχι με κάποιον που είναι ερωτευμένος. Από την άλλη, με το πέρασμα του χρόνου και την ρουτίνα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το βάζουν σε δεύτερη μοίρα. Και από ένα σημείο και μετά γίνεται συνήθεια. 


via http://ift.tt/2nrFSfc

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.