Πατέρας συμπεριφέρονταν στις 2 κόρες του σαν σκλάβες του σ#ξ από τόσο μικρές που τα κοριτσάκια νόμιζαν πως ήταν κάτι το φυσιολογικό

Ένας διεστραμμένος πατέρας που βίαζε τις δύο μικρές του κόρες για σχεδόν δύο δεκαετίες έχει φυλακιστεί για 16 χρόνια.

Ο 64χρονος, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό για την προστασία των παιδιών του, άρχισε να εκμεταλλεύεται τις δύο αδελφές όταν τα κορίτσια ήταν μόλις οκτώ και δώδεκα χρονών.

Ο διεστραμμένος άντρας κακοποιούσε τόσο τακτικά τα κορίτσια του που αυτά πίστευαν ότι το να βιάζονται από τον πατέρα τους ήταν φυσιολογικό, σύμφωνα με την ακρόαση του δικαστηρίου.

Το μικρότερο κορίτσι μετακόμισε με τον πατέρα του όταν εκείνος χώρισε με τη μητέρα των κοριτσιών. Η μικρή συμπεριφερόταν σαν να ήταν σύντροφός του, ενώ έκανε σ#ξ μαζί του μέχρι την ηλικία των 26 ετών.

“Είπε ότι ένιωθε πως έγινε η νέα γυναίκα της ζωής σου,” δήλωσε ο δικαστής του District Court John Staude, συγκρίνοντας τη συστηματική κακοποίηση του πατέρα με τη «σ#ξουαλική δουλεία».

Η μεγαλύτερη κόρη έδωσε κατάθεση τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια της δίκης, εξηγώντας ότι είχε ενδώσει στην κακοποίηση του πατέρα της, επειδή “απλά ήθελε να τον κάνει ευτυχισμένο”.

“Ήθελα να είναι περήφανος για τα παιδιά του,” είπε η μεγαλύτερη κόρη στην κριτική επιτροπή.

“Ήταν πάντα τόσο θυμωμένος και παράξενος, που αυτό φαινόταν να είναι το μόνο πράγμα που τον έκανε ευτυχισμένο.”


Το δικαστήριο άκουσε ότι ο πατέρας βίαζε τα κορίτσια στο γκαράζ του και στην καρότσα του φορτηγού του, ενώ δικαιολογούσε την κακοποίηση λέγοντας πως ήταν ένα “μάθημα σχετικά με το τι αρέσει στα αγόρια να κάνουν.”

Ο δικαστής Staude είπε ότι ο πατέρας χρησιμοποίησε «εξουσία και δύναμη» για να επιβληθεί στις κόρες του.

Ο πατέρας διατήρησε την “αρνητική του στάση” καθ’όλη τη διάρκεια του δικαστηρίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του.


via http://ift.tt/2AVEfMt

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.