24χρονη είδε τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» 361 φορές το 2017 και μας λέει το γιατί

Πρόσφατα, στα συνολικά στατιστικά που ανακοινώνει κάθε χρόνο, το Netflix αποκάλυψε πως υπήρχε ένας συνδρομητής του, ο οποίος μέσα στο 2017 είδε τον «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά» 361 φορές.

Αριθμός που μόνο εντυπωσιακός μπορεί να χαρακτηριστεί από τη στιγμή που μιλάμε για μία ταινία με διάρκεια 4,5, καθώς πρόκειται την έκδοση χωρίς τα κοψίματα.

Η ταυτότητα του συγκεκριμένου χρήστη βρέθηκε και είναι η 24χρονη Suria-Ann Johns, την οποία εντόπισε το Vice, υποβάλλοντας της, την ερώτηση που θα ήθελε να της κάνει όλος ο κόσμος: «Γιατί είδες τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 361 φορές;».Η απάντησή της λοιπόν, ήταν η εξής…
«Ήμουν έγκυος και το μοναδικό μέρος που βολευόμουν για να κοιμηθώ ήταν ο καναπές», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ο ύπνος δεν μπορεί να με πάρει αν δεν υπάρχει κάποιος θόρυβος. Η ταινία αυτή είναι καλογραμμένοι και οι χαρακτήρες είναι φοβεροί», τονίζοντας πως επειδή η ταινία ήταν τόσο μεγάλη, δεν χρειαζόταν να ξυπνάει τόσες φορές για να πατήσει το Play και να αρχίσει ξανά.


via http://ift.tt/2yAXeGL

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.