Ζευγάρι έχασε 178 κιλά σε ενάμιση χρόνο χωρίς εγχείρηση –Ποιο είναι το μυστικό του

Η περίπτωση της Lexi και του Danny, αποτελεί απόδειξη του ότι «όλα γίνονται» αρκεί να το θες πολύ και να προσπαθείς.

Το νεαρό ζευγάρι από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, αντιμετώπιζε πρόβλημα με την παχυσαρκία. H Lexi ζύγιζε 220 κιλά, ενώ ο άντρας της 127 κιλά.Όταν πια ο κόμπος έφτασε στο χτένι, αποφάσισαν από κοινού ότι κάτι έπρεπε να κάνουν για να αλλάξουν τη ζωή τους.

Έτσι ανέλαβαν δράση και ενάμιση χρόνο μετά, μπορούν να περηφανεύονται πως τα κατάφεραν.Τι έκαναν; Όχι δεν επισκέφτηκαν κάποιον πλαστικό χειρουργό, δεν έκαναν κάποια εγχείρηση ή δεν προσέλαβαν κάποιον personal trainer.

Το μόνο που έκαναν ήταν να «πετάξουν» τις κακιές διατροφικές συνήθειες του παρελθόντος και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που συμπεριελάμβανε γυμναστήριο 5-6 φορές την εβδομάδα.Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες… εντυπωσιακό. Και οι δυο μαζί, κατάφεραν να χάσουν συνολικά 178 κιλά.«Δεν ακολουθήσαμε κάποιο συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο, δεν κάναμε κάποια εγχείρηση, δεν είχαμε τη βοήθεια personal trainer. Αλλά είχαμε ο ένας τον άλλον και ένα δυνατό κίνητρο για το οποίο έπρεπε να προσπαθούμε σκληρά κάθε μέρα.Θέλαμε να γίνουμε γονείς στο μέλλον και να ζήσουμε μαζί περισσότερα χρόνια. Δεν φανταζόμασταν ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο, θα μπορούσαμε να γίνουμε ένα εντελώς διαφορετικό ζευγάρι. Βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα, αλλάξαμε τη ζωή μας και μεταμορφώσαμε το σώμα μας. Γίναμε αυτοί που θέλαμε πάντα να είμαστε. Ολοι μας αξίζουμε να ζούμε μια ζωή που μας αρέσει πραγματικά και να έχουμε δίπλα μας τους ανθρώπους που την κάνουν να αξίζει ακόμα περισσότερο. Ελπίζουμε η ιστορία μας να ακουστεί και να εμπνεύσει τους γύρω μας. Να τους δώσει το κίνητρο να μην εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους» έγραψε η Lexi σε ανάρτησή της στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία με το «πριν και το μετά».Παράλληλα, η Lexy μίλησε και στο ABC, εξηγώντας πως «αυτό που καταφέραμε μας βοήθησε σε πολλά επίπεδα, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. O ένας παρακινούσε τον άλλο να μην αφήνει τον στόχο. Δεν χάναμε το γυμναστήριο, ετοιμάζαμε μαζί τα γεύματά μας, ερχόμασταν κάθε μέρα όλο και πιο κοντά ως άνθρωποι».Tο κοινό προφίλ τους στο Instagram αριθμεί πάνω από 487.000 followers και σε αυτό «ανεβάζουν» όλη την κοινή τους προσπάθεια.


via http://ift.tt/2yXl6rB

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.