11ος "πιο σ#ξι ηγέτης" ο Αλέξης Τσίπρας

Λίστα με τους "πιο σ#ξι ηγέτες του κόσμου" κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπως την κατάρτισε η εταιρία δημοσίων σχέσεων JD and Kate Industries, η οποία διατηρεί την ιστοσελίδα hottestheadsofstate.com. 

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ενώ στην ενδέκατη θέση βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Στη λίστα υπάρχει και μία ακόμα ελληνική παρουσία, αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στην 197η θέση.

Στη δεύτερη θέση φιγουράρει η 37χρονη Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Τζασίντα Αρντερν, που εκλέχθηκε στην ηγεσία του κόμματός της μόλις επτά εβδομάδες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου - τις οποίες και κέρδισε.

Τζάστιν Τριντό

Αποτέλεσμα εικόνας για trudeau

 Τζασίντα ΑρντερνΤρίτος ο βασιλιάς του Μπουτάν Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ ΒανγκτσούκΤέταρτος ο Ενρίκε Νιέτο από το Μεξικό

Σχετική εικόνα

Πέμπτος ο Ζονοβέλ Μουαζέ, πρόεδρος της ΑϊτήςΜόλις στην έκτη θέση της λίστας βρίσκουμε τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, στην ένατη τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Ενώ στην έκτη θέση της λίστας υπάρχει ο Εμανουέλ Μακρόν, ο πρόεδρος της Γαλλίας. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Kolinda Grabar-Kitarović  η πρόεδρος της Κροατίας. 


Στην όγδοη θέση ο Πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Moon Jae-in 


Στην ένατη θέση βρίσκεται ο Έντι Ράμα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας. Στη δέκατη θέση βρίσκετραι ο Bjarni Benediktsson, ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας. 


Στη 11η θέση βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας 
via http://ift.tt/2CFeLAa

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.