Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Δώρας – Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ τον φυγάδευσαν – Xτύπησαν τον δικηγόρο του

Με το συγκεντρωμένο πλήθος να τον περιμένει έξω από το κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο 58χρονος καθ ομολογία  δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη αποχώρησε στις 5:30 συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης από τα δικαστήρια, αφού προηγουμένους ανακριτής και εισαγγελέας τον είχαν προφυλακίσει. Η αστυνομία είχε στήσει μια πρωτοφανή επιχείρηση για να τον φυγαδεύσει από τα δικαστήρια.

Ο συντρωμένος κόσμος περίμενε τον 58χρονο να αποχωρήσει και από τις δυο εισόδους του κτιρίου 9 με την αστυνομία να προσπαθεί να βρει τρόπους για ασφαλή διαφυγή του. Τελικά ο 58χρονος παρέμεινε εγκλωβισμένος στα κρατητήρια του κτηρίου 9 για περισσότερο από τρεις ώρες και ενώ στα δικαστήρια βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


 

Τελικά αποχώρησε από την κεντρική είσοδο του κτηρίου 9 λίγο πριν τις 5 :30. Συγγενείς φώναζαν προς τους αστυνομικούς “ποιον προστατεύετε;” ενώ απευθυνόμενοι στον δράστη τον αποκαλούσαν “δολοφόνο”. 

“Βγάλτε τον έξω τον π….σκότωσε την αδελφή μου” φώναζε η αδελφή του θύματος. “Βγάλτε τον έξω τελειώνετε δώστε τον στον λαό…Του αξίζει ο θάνατος μη ξανακάνει τέτοιο κακό σε άλλους ” φώναζε η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας.

Πληροφορίες  αναφέρουν μάλιστα ότι οι αστυνομικές δυνάμεις στην προσπάθεια τους να απωθήσουν τον κόσμο χτύπησαν την μητέρα της Δώρας. Την ίδια ώρα ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους κινήθηκαν απειλητικά και σε βάρος του δικηγόρου του 58χρονου. Ο 58χρονος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων γύρω στις 10 το πρωί για να αλολογηθεί και έμεινε στα δικαστήρια μέχρι τις 2 μ.μ.

Τα μέλη της οικογένειας της αδικοχαμένης Δώρας που περίμεναν έξω από το κτίριο άρχισαν να χτυπούν με τα χέρια τα προστατευτικά πλεξι γκλας που υπήρχαν πάνω από τα κρατητήρια με αποτέλεσμα να παρέμβουν άνδρες της αστυνομίας. Μέσα στα κρατητήρια εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο 58χρονος.
 
“Δε θα φύγει ζωντανός από εδώ και όλος ο ελληνικός στρατός να έρθει” φώναζε ο πατέρας της αδικαχαμένης Δώρας. “Φοβάστε μη τον χτυπήσουμε. Το αίμα του παιδιού μου που πήγε τόσο άδικα; ” φώναζε η μητέρα. “Να αυτοκτονήσεις πρεζόνι ….ποιον προστατεύετε ” έλεγε ο πατέρας της 32χρονης με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν.


The post Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Δώρας – Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ τον φυγάδευσαν – Xτύπησαν τον δικηγόρο του appeared first on Think News.via http://ift.tt/2zyj4Pi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.