Παυλόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται στο ακέραιο την εθνική μας κυριαρχία (Photos)

Τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην υπεράσπιση της κυριαρχίας της Ελλάδας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε δήλωσή του για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, πιστές στην μακραίωνη παράδοση του λαού μας και του έθνους μας, υπερασπίζονται πάντα στο ακέραιο και μέχρις αυτοθυσίας τα σύνορά μας, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία.

 Ταυτοχρόνως, και επειδή η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπερασπίζονται τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε.

«Τούτο συνιστά σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ιδίως προς εκείνους που θα διενοούντο ν΄ αμφισβητήσουν, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, το ισχύον Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Χρόνια πολλά. Και ας είναι η Υπέρμαχος Στρατηγός συμπαραστάτης των Ενόπλων Δυνάμεων κατά την επιτέλεση της Ιερής Αποστολής τους».

Παυλόπουλος - Καμμένος - Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

 

 

Παυλόπουλος - Καμμένος - Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

 

The post Παυλόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται στο ακέραιο την εθνική μας κυριαρχία (Photos) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2A0JEis

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.