Στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων ο Π. Καμμένος με Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ (Photos)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος. 
 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τις διοικήσεις και τους επιτελείς των νησιών. Διαπίστωσε την εξαιρετική κατάσταση και το υψηλό ηθικό του προσωπικού αλλά και τη σημαντική προσπάθεια που έχει καταβληθεί για την κάλυψη σε πολύ υψηλό ποσοστό σε ΣΟΑ των στελεχών που υπηρετούν στην ΑΣΔΕΝ. Τους συνεχάρη για την επιτυχή έκβαση του έτους εθνοφυλάκων και την αύξηση συμμετοχής στο σχέδιο παλλαϊκής άμυνας. 
 
Υπογράμμισε ότι προτεραιότητα αποτελεί το προσωπικό και οι συνθήκες διαμονής του και τόνισε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εξασφάλιση οικιών για το σύνολο των στελεχών που υπηρετούν στην ΑΣΔΕΝ. 
 

 
 

The post Στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων ο Π. Καμμένος με Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ (Photos) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2hasABi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.