Γλυφάδα: Μαχαίρωσε αστυνομικό για να μην κόψει κλήση – Συνελήφθη ο δράστης (Photos)

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 15:00 στην Αστυνομία, όταν ένας πολίτης, μαχαίρωσε έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, στην προσπάθεια του να μην συλληφθεί απο άλλους αστυνομικούς, τους οποίους είχε καθυβρίσει επειδή έκοβαν κλήση σε παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο …δεν ήταν δικό του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την Αστυνομία, ο δράστης φερόταν να είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος για το οποίο οι αστυνομικοί έκοβαν την κλήση, ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για έναν… περαστικό από το σημείο, ο οποίος “τα έβαλε με τους αστυνομικούς”.

Όλα συνέβησαν στην Πλατεία Εσπερίδων, στην Γλυφάδα, όταν ο άνδρας είδε το πλήρωμα ενός περιπολικού να βρίσκεται δίπλα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρανόμως σταθμευμένο, ενώ ένας απο τους αστυνομικούς έγραφε την κλήση.

Στην θέα των αστυνομικών, ο άνδρας εξεμάνη κι άρχισε να τους βρίζει και να επιχειρεί να τους χτυπήσει. Εκείνοι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και μετά απο πεζή κυνηγητό και καταδίωξη, ο άνδρας κατέληξε σε κατάστημα με οπτικά.

Γλυφάδα - μαχαίρωμα - κλήση

Σε αυτό, βρισκόταν ένας, εκτός υπηρεσίας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Διεύθυνση Μεταγωγών. Βλέποντας να τον κυνηγούν οι συνάδελφοι του, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον άνδρα.

Τότε, ο δράστης, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα ή κατ΄ άλλες πληροφορίες στο χέρι, ευτυχώς χωρίς να του έχει προκαλέσει σοβαρή βλάβη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Την ώρα που προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν, χτύπησε κι έναν δεύτερο αστυνομικό, προκαλώντας ευτυχώς μόνο μια μικρή αμυχή. 

Τελικώς, ο άνδρας ακινητοποιήθηκε απο τους ένστολους και συνελήφθη.

Γλυφάδα - μαχαίρωμα - κλήση

Πηγή: Ant1

The post Γλυφάδα: Μαχαίρωσε αστυνομικό για να μην κόψει κλήση – Συνελήφθη ο δράστης (Photos) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2BaCeJt

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.