Πιλότος του αμερικανικού ναυτικού σχημάτισε ένα… πέος στον ουρανό (Photo)

Να απολογείται για άστοχους βομβαρδισμούς, είναι στο πλαίσιο της αποστολής της. Να απολογείται για… ιπτάμενα πέη, ωστόσο, ξεπερνά κατά πολύ τις… αρμοδιότητές της. Και όμως, η διοίκηση της αεροπορίας του αμερικανικού ναυτικού ζήτησε συγγνώμη για την πράξη ενός πιλότου της, ο οποίος χρησιμοποίησε το αεροσκάφος του προκειμένου να σχηματίσει ένα… πέος στον ουρανό!

«Απολύτως απαράδεκτη» χαρακτηρίστηκε η ενέργεια του Αμερικανού πιλότου, ο οποίος πετούσε πάνω από την επαρχία Οκανόγκαν στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όταν σχημάτισε έναν φαλλό στον ουρανό, με σκοπό να… προσφέρει γέλοιο στον κόσμο και στους συναδέλφους του.

Η ηγεσία του ναυτικού, ωστόσο, δεν αναγνώρισε τη χιουμοριστική διάσταση της πράξης του πιλότου. Δόθηκε αμέσως εντολή για έρευνα, με συνέπεια να εντοπιστεί ο «δράστης». Ο εκπρόσωπος της βάσης Naval Air Station Whidbey Island επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε πιλότος του αμερικανικού ναυτικού, χρησιμοποιώντας ένα Boeing EA-18G Growlers.

The post Πιλότος του αμερικανικού ναυτικού σχημάτισε ένα… πέος στον ουρανό (Photo) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2A6M6Xi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.