Πατέρας έφτιαξε «εpωτική φωλιά» και εξέδιδε τη 13χρονη κόρη του σε μεγάλο κύκλωμα παιδόφιλων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ...

Οι εικόνες προκαλούν αποτροπιασμό – Οι λεπτομέρειες σοκάρουν

Αυτή είναι η απεχθής ερωτική φωλιά που έφτιαξε ένας πατέρας για να εκδίδει τη 13χρονη κόρη του σε παιδόφιλους. Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί φωτογραφίες της σκηνής του εγκλήματος που ελήφθησαν από το εσωτερικό του σπιτιού του πατέρα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής.

Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία από τις πιο τρομακτικές υποθέσεις κακοποίησης παιδιών στην Αυστραλία.

Πα-τέρας έφτιαξε «ερωτική φωλιά» και εξέδιδε την 13χρονη κόρη του σε μεγάλο κύκλωμα παιδόφιλων (photos)

Οι εικόνες δείχνουν ρούχα διάσπαρτα στο πάτωμα, μπουκάλια λιπαντικών και ακόμη και ένα φυλλάδιο σχολικής εργασίας του παιδιού.

Μεταξύ των φωτογραφιών είναι ένα σκισμένο περιτύλιγμα προφυλακτικού – στοιχείο που προσαρτήθηκε στο δικαστήριο ενάντια του κατηγορουμένου παιδεραστή Alfred Impicciatore.

Αυτή είναι η κηδεία του πατέρα του δακτυλίου παιδεραστών του κακού 8, που έβαλε έξω τη δική του 13χρονη κόρη - με ένα σπαθί κρεβάτι, με ρούχα διάσπαρτα στο πάτωμα και ένα μπουκάλι λιπαντικού

Ο 47χρονος Impicciatore, γνώρισε τον πατέρα του κοριτσιού στην εφαρμογή KIK Instant Messenger μετά από μια διαφήμιση για «κορίτσια ή γυναίκες».

Τον Μάρτιο του 2015, συναντήθηκε με τον πατέρα στο σπίτι και βίασε την κόρη του – ενώ ο πατέρας παρακολούθησε την «προπόνηση» της έφηβης, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Ο Impicciatore παραδέχτηκε αργότερα τα εγκλήματά του κατά τη διάρκεια αστυνομικής συνέντευξης, ισχυριζόμενος ότι ο πατέρας του είχε πει ότι η κοπέλα ήταν 17 ετών.

Το γυμνό κλασικό περιτύλιγμα προφυλακτικού με τίτλο

"Freddy, μιλάμε για ένα παιδί 13 ετών," είπε η αστυνομία.

Αλλά όταν τελικά οδηγήθηκε στο δικαστήριο – αφού προσπάθησε να φύγει στη Νέα Νότια Ουαλία – ο Impicciatore είπε ότι δεν ήταν «ένοχος».

Ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι η συνέντευξη με τους αστυνομικούς δεν ήταν πολύ αναξιόπιστη επειδή ήταν «κουρασμένος και αγχωμένος».

Το DNA του Impicciatore βρήκε απλωμένο σε όλη την κορυφή του περιτυλίγματος (με κύκλο) με τον δικαστή Mark Herron να διαπιστώσει ότι επιβεβαίωσε την νευρική αποδοχή του οικοδόμου στην αστυνομία

Ωστόσο, σε μία εξέταση DNA βρήκαν ίχνη του Impicciatore, του κοριτσιού και του πατέρα του κοριτσιού σε ένα περιτύλιγμα προφυλακτικού.

Η πιθανότητα το DNA να ανήκει στον Impicciatore είναι «100 δισεκατομμύρια», δήλωσε ο δικαστής.

Το άγχος του ήταν «επειδή συνειδητοποίησε το τι είχε κάνει». Τελικά ο Impicciatore καταδικάστηκε για σ#ξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Το όνομα του πατέρα που υπέβαλε την κόρη του σε αυτό το φρικτό βασανιστήριο δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς έτσι θα γινόταν γνωστό και το όνομα παιδιού

Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκιση, για κατηγορίες όπως η σ#ξουαλική δουλεία, ο βιασμός και η κακοποίηση ανηλίκου.

Σε μια αστυνομική συνέντευξη, ο πατέρας είπε: "Για να είμαι ειλικρινής, ήταν διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά από ένα σημείο και μετά η κατάσταση ξέφυγε."

"Η κατάσταση είχε ξεφύγει κατά πολύ."

Το κορίτσι βιάστηκε και κακοποιήθηκε από έξι άλλους άντρες, συμπεριλαμβανομένου του πάστορα David Volmer, ο οποίος τη νάρκωσε δίνοντάς της νιτρικό αμύλιο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το θύμα λαμβάνει τη φροντίδα που τόσο χρειάζεται.

Ο δικαστής που ανέλαβε τον πατέρα δήλωσε: "Ο τρόπος που τη μεταχειριστήκατε εσείς και οι υπόλοιποι έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες συνέπειες στο παιδί."


via http://ift.tt/2AeB0yM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.