Θυμάστε το Κoρίτσι που παραλίγο να καεί ζωντανό επειδή η διεστραμμένη μάνα της το έψησε στο φούρνο; Δείτε τι κάνει σήμερα!

Η Melissa Wright βρισκόταν στο σπίτι της στο Prattville της Alabama το 2002. Έβγαλε έξω όλες τις σχάρες από τον φούρνο. Μετά τον άναψε στην ανώτερη θερμοκρασία (περίπου 315 βαθμούς Κελσίου) και στην συνέχεια έκανε κάτι αδιανόητο, έβαλε μέσα την 14 μηνών κόρη της, την Ashley. Ο πατέρας της Ashley, Robert Smith, την βρήκε στο φούρνο.

Το σώμα της μικρής Ashley κάηκε άσχημα. Έκανε 28 διαφορετικές εγχειρήσεις μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Η Wright δήλωσε ένοχη για τα εγκλήματα της και καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης το 2003.

Η Wright είχε αρχικά ισχυριστεί ότι το μωρό έπεσε από τα χέρια της και με κάποιο τρόπο κατέληξε μέσα στον φούρνο.

girl baked in oven

Τα στοιχεία γρήγορα απέδειξαν ότι η ιστορία της Wright ήταν πλαστή. Αργότερα η Wright ισχυρίστηκε ότι άκουγε φωνές που της έλεγαν να βάλει την Ashley στον φούρνο. Η Ashley είναι πλέον έφηβη και πηγαίνει στο λύκειο. Σε μια ακρόαση για αποφυλάκιση υπό όρους, κατέθεσε ότι η μητέρα της θα έπρεπε να μείνει στην φυλακή.

girl baked in oven

Η αδερφή της Ashley, Courtney Brenson, υποστήριξε την πρόωρη αποφυλάκιση της μητέρας της. Αυτό το σύστημα δικαιοσύνης μας μπερδεύει. Αν δοθεί σε κάποιον ποινή 25 χρόνων, τότε θα πρέπει να την εκτίσει. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόωρη αποφυλάκιση λόγω καλής διαγωγής.

girl baked in oven

Η Ashley λέει ότι δεν αγαπάει την βιολογική της μητέρα – αλλά ούτε και την μισεί. Την μεγάλωσαν οι θείοι της. Η Wright θα έχει ξανά την ευκαιρία να κάνει αίτηση για αποφυλάκιση το 2021.

Εσείς πιστεύετε πως θα ήταν καλό να αποφυλακιστεί;


via http://ift.tt/2lIqXwb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.