Γνωρίστε τον Graham τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να επιβιώσει από ένα τροχαίο ατύχημα

Ο Graham είναι το τελευταίο έργο της οδικής ασφάλειας του TAC (Transport Accident Commision), τονίζοντας πόσο ευάλωτο είναι το ανθρώπινο σώμα μας στις δυνάμεις που εμπλέκονται σε οδικά ατυχήματα.

To project της TAC έχει ως σκοπό να αναδείξει την ανθρώπινη ευπάθεια στο δρόμο.

Το TAC συνεργάστηκε με επιστήμονες, την χειρούργο Christian Kenfield και του ειδήμονα σε θέματα οδικής ασφάλειας David Logan, καθώς και της παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Patricia Piccinini, για την παραγωγή του Graham - μια ζωντανή, διαδραστική γλυπτική αποδεικνύοντας την ανθρώπινη τρωτότητα.

Το ανθρωποειδές έχει γίνει χρησιμοποιώντας σιλικόνη, fiberglass, ρητίνη και ανθρώπινη τρίχα.
Ο Graham έχει ένα παχύ ισχυρό κρανίο, χοντρό ανθεκτικό δέρμα, μικρά αφτιά, δεν διαθέτει λαιμό, έχει φουσκωτό στήθος που δρα σαν αερόσακος (πολλές θηλές στο μεγάλο στήθος) και μεγάλη ελαστικότητα στα γόνατα.

Κατά την επίσκεψη Graham, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στην τελευταία συναρπαστική τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας, να δούνε κάτω από το δέρμα του Graham και να κατανοήσουν καλύτερα πώς τα μοναδικά χαρακτηριστικά του θα βοηθήσουν για να τον προστατεύσουν από σοβαρό τραυματισμό σε περίπτωση σύγκρουσης.

Μπορείτε να τον επισκεφθείτε στην Κρατική Βιβλιοθήκη της Βικτώριας από 21 Ιουλίου – 08 Αυγούστου 2016.

Το απίστευτα ζωντανό γλυπτό είναι μέρος μιας αυστραλιανή εκστρατεία για την οδική ασφάλεια και απεικονίζει τον «τέλειο άνθρωπο» που μπορεί να αντέξει σε συγκρούσεις οχημάτων που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



via http://ift.tt/2hY4KpD

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.