Οι αλβανικές αρχές κατεδάφισαν σπίτια Ελλήνων στην Χειμάρρα, εν αγνοία τους κι ενώ εκείνοι βρίσκονταν στην Αθήνα!

Στο χωριό Κηπαρό της Χειμάρρας, η πολεοδομική υπηρεσία κατεδαφίζει κατοικίες επί της παραλιακής οδού. Σύμφωνα με τους κατοίκους, ένας εκ των ιδιοκτητών ζεί μόνιμα στην Αθήνα και δεν είχε καμία ενημέρωση πως θα του κατεδαφίσουν το σπίτι με αποτέλεσμα να μην παρίσταται. Η αστυνομία διέρρηξε το σπίτι ώστε να το αδειάσει και άφησε όλα τα υπάρχοντα στο δρόμο.

Συγγενής της οικογένειας ενημερώθηκε για την κατεδάφιση της κατοικίας από την ιστοσελίδα μας himara.gr και μας έστειλε την παρακάτω δήλωση:

“Καλησπέρα σας αυτό το σπίτι που σήμερα και εγώ ενημερώθηκα μέσα από αυτό τον post ανήκει στην δική μου οικογένεια, η κατεδάφιση έγινε χωρίς κανένας να μας ενημερώσει και μετά από αυτό ο πατέρας μου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Το κράτος είναι γελοίο ,συμπεριφέρεται άνανδρα και χωρίς καμία αξιοπρέπεια κατεδαφίζει τα σπίτια του απλού λαού .

Είναι ένα κράτος που απαρτίζεται από κλέφτες και απατεώνες οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι μας και μας έκλεψαν τα υπάρχοντα χωρίς εμείς να είμαστε παρόντες. Αυτό δε θα μείνει έτσι, θα κινηθούμε δικαστικά .Πρόκειται για ένα κράτος ντροπής που επικρατεί η κλεψιά και τα ναρκωτικά !”


Πηγή: Himara.gr 

The post Οι αλβανικές αρχές κατεδάφισαν σπίτια Ελλήνων στην Χειμάρρα, εν αγνοία τους κι ενώ εκείνοι βρίσκονταν στην Αθήνα! appeared first on Think News.via http://ift.tt/2gVWaHj

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.