Δολιοφθορά από την άτυπη σύμβουλο Μητσοτάκη

Μαξίμου: Ο λόγος στη Δικαιοσύνη

Eντονη ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» που υπό τον τίτλο «Σαμποτάζ στο Λονδίνο», αποκαλύπτει ότι η άτυπη σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Μιράντα Ξαφά παρουσίασε σε επενδυτές στο Λονδίνο μία ζοφερή εικόνα της ελληνικής οικονομίας. Το Μαξίμου σχολιάζει τις δηλώσεις της Ξαφά η οποία σε κλειστή λέσχη επενδυτών ανέφερε ότι οι τράπεζες θα ανακεφαλαιοποιηθούν ξανά, προσθέτοντας ότι δεν θα κλείσει η τρίτη αξιολόγηση και ότι ο Μητσοτάκης, όταν εκλεγεί, θα υπογράψει νέο μνημόνιο.
Το Mαξίμου επιτίθεται στον αρχηγό της ΝΔ σημειώνοντας ότι επενδύει στην καταστροφή..
και προσπαθεί να υπονομεύσει την πορεία της χώρας ενώ κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Μητσοτάκης, αφού από την πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολιτικής επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας».
«Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ» αναφέρουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης. Ο λόγος για τη συνέχεια προφανώς της ανήκει».


via http://ift.tt/2jubVJP

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.