Υπόθεση ξυλοδαρμού στην Εθνική Φρουρά: Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που χτύπησε τον οπλίτη!

Ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Χριστόφορος Φωκαΐδης έδωσε οδηγίες να τεθεί αμέσως σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός εις βάρος του οποίου διεξάγεται έρευνα, που διατάχθηκε το πρωί από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς.

Αυτό αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, στην οποία σημειώνεται ότι ο Υπουργός, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την υπογραφή της «Κοινής Ειδοποίησης» για τη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία (PESCO), ενημερώθηκε για την καταγγελία ξυλοδαρμού εθνοφρουρού από αξιωματικό της Ε.Φ.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την υπογραφή της «Κοινής Ειδοποίησης» για τη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία (PESCO), ενημερώθηκε για την καταγγελία ξυλοδαρμού εθνοφρουρού από αξιωματικό της Ε.Φ. Ο Υπουργός έδωσε οδηγίες:

1. Να τεθεί αμέσως σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός εις βάρος του οποίου διεξάγεται έρευνα, που διατάχθηκε το πρωί από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς.

2. Η έρευνα να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό και όχι αργότερα από την Πέμπτη πρωί.

3. Εάν η έρευνα καταδείξει ευθύνες αυτές να αποδοθούν άμεσα και να εξαντληθεί η αυστηρότητα που προβλέπουν οι κανονισμοί έτσι ώστε να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία.

The post Υπόθεση ξυλοδαρμού στην Εθνική Φρουρά: Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που χτύπησε τον οπλίτη! appeared first on Think News.via http://ift.tt/2zSQfOs

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.