Το εσωτερικό του μεγαλύτερου ιδιωτικού αεροπλάνου στον κόσμο ξεπερνά κάθε φαντασία

Τίποτα δεν είναι άπιαστο για τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αν έχουν τα χρήματα, μπορεί να τους δείτε να τα ξοδέψουν για την άνεση και την πολυτέλεια σε κάθε περίσταση. Και ποια είναι μία από τις αγαπημένες αγορές των ελίτ; Ένα ιδιωτικό τζετ φυσικά.

Μια περιήγηση, μέσω βίντεο, του μοναδικού ιδιωτικού αεροσκάφους Boeing 787 Dreamliner που ονομάζεται Dreamliner B787 Dreamjet, από τον αεροπορικό μπλόγκερ, Σαμ Τσούι, καθηλώνει τους χρήστες στο διαδίκτυο εξαιτίας της ομορφιάς και της πολυτέλειας του. Το αεροσκάφος, το οποίο κοστίζει 300 εκατομμύρια ευρώ, αποκαλείται και ως «ιπτάμενο ρετιρέ».

Το αεροπλάνο είναι ένα επανασχεδιασμένο Boeing 787 Dreamliner, ένα εμπορικό αεροσκάφος που μπορεί να μεταφέρει μεταξύ 240 και 335 επιβατών.Το αεροπλάνο μπορεί να μεταφέρει 40 επιβάτες και έχει σχεδιαστεί και εξοπλισθεί σαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μπορεί να ναυλωθεί για την υψηλή τιμή των 25.000 ευρώ ανά ώρα.

Οι εσωτερικοί χώροι αναπτύχθηκαν από ειδικούς σχεδιαστές σκαφών και αεροσκαφών, τους Pierrejean Design.Το μοντέρνο αεροσκάφος διαθέτει ψηλές θολωτές οροφές, δάπεδα από σκληρό ξύλο, σκαλιστές ξύλινες πόρτες και χειροποίητα χαλιά.

Τα τάμπλετ μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους επιβάτες για τον έλεγχο του φωτισμού, των τηλεοράσεων, των περσίδων παραθύρων και των αεροσυνοδών.Οι ανέσεις είναι πολύ εντυπωσιακές και μοντέρνες.

Υπάρχει ένα κύριο σαλόνι με καναπέδες και δύο τραπεζάκια που μπορούν να χωρέσουν έως 16 άτομα.Στη μεσαία περιοχή υπάρχει ένας καναπές κρεβάτι που χωρίζει σε δύο καναπέδες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Υπάρχει επίσης ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με κρυφή τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο.


Η κύρια τουαλέτα διαθέτει ένα ευρύχωρο ντους και έναν ματαιόδοξο διπλό νιπτήρα.

Δεκαεπτά πλήρη επίπεδα καθίσματα παρόμοια με εκείνα των καμπίνων της Business Class καθώς και έξι θέσεις ισοδύναμες με τα καθίσματα της Premium Economy βρίσκονται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.Υπάρχει άφθονος χώρος για τα πόδια σε αυτό το τμήμα του αεροπλάνου.


via http://ift.tt/2AADoRx

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.