Στη φυλακή ο Αλβανός “ζαχαροπλάστης” με τα τρία κιλά ηρωίνης

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα, Παρασκευή, ο 34χρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες σε περιοχή του Ηρακλείου με περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης, αλλά και 84 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο 34χρονος, που εργαζόταν σε ζαχαροπλαστείο και δήλωνε απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης, υποστήριξε σήμερα ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών ότι «τον χρησιμοποίησαν».

Επίσης, στην απολογία του, ο κατηγορούμενος άλλαξε άρδην τα όσα είχε πει αρχικά, αναφορικά με το άτομο που τον προμήθευσε τα ναρκωτικά: Πριν λίγες ημέρες, ο 34χρονος είχε «δώσει» στις Αρχές έναν 43χρονο έγκλειστο των φυλακών Αγιάς, στα Χανιά.

Σήμερα, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο 43χρονος δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση και κατονόμασε άλλο άτομο, το οποίο φέρεται να του έδωσε τα ναρκωτικά.

Μετά την απολογία του πάντως, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο της επιστροφής στη φυλακή.

The post Στη φυλακή ο Αλβανός “ζαχαροπλάστης” με τα τρία κιλά ηρωίνης appeared first on Think News.via http://ift.tt/2AAdGt2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.