Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της

«Φτερά» έκαναν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 200.000 ευρώ

«Όταν κάνεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κάνεις καλό αυτό επιστρέφει». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή, μέσω Instagram λίγες ώρες μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της, στο οποίο οι ληστές «σήκωσαν» κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 200.000 ευρώ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από την παράσταση «Mama Mia» στο οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, αφήνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα για το πώς μπορεί ο κόσμος να γίνει καλύτερος.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο! Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece! Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν! Έχω μια αρχή στη ζωή μου...Όταν κάνεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κάνεις καλό αυτό επιστρέφει... Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου...» έγραψε στο Instagram.

fgdgd


via http://ift.tt/2zwEdtL

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.