Επιμένει ο Βηματοδότης για τη συνάντηση στην «Κουκουβάγια»

«Μπορεί όντως να μη συνέφαγαν, αλλά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν να κάθονται σε κοινό τραπέζι και να συνομιλούν». Αυτό αναφέρει σήμερα ο Βηματοδότης για την διάψευση Ρουσόπουλου (δείτε ΕΔΩ) σχετικά με τα όσα εγράφησαν στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος για γεύμα με Βαξεβάνη - Μαντζουράνη στο εστιατόριο «Κουκουβάγια».
 Ο Βηματοδότης λοιπόν επανέρχεται σήμερα και γράφει:..
Μεγάλη ταραχή προκάλεσε το σημείωμα της στήλης για την παράταιρη συνάντηση στην «Κουκουβάγια» των Θ. Ρουσόπουλου, Ευ. Αντώναρου, Κ. Βαξεβάνη και Ι. Μαντζουράνη. Αναστατώθηκαν πολλοί και τα σχόλια ήταν ποικίλα. Ορισμένοι μάλιστα έσπευσαν να μας διαψεύσουν. Οπως ο γνωστός συνάδελφος κ. Ρουσόπουλος. Σε επιστολή που απέστειλε στη διεύθυνση της εφημερίδας αναφέρει: «Παρακαλώ, ενημερώστε τους αναγνώστες σας πως δημοσίευμα του "Βηματοδότη", σύμφωνα με το οποίο συνέτρωγα σε εστιατόριο με τους κ.κ. Μαντζουράνη και Βαξεβάνη, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια».
Ο κ. Ρουσόπουλος δηλώνει ότι δεν συνέφαγαν. Και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετέδωσε αλλού ότι βρέθηκαν μεν στην «Κουκουβάγια» αλλά σε διαφορετικά τραπέζια και ότι αντάλλαξαν απλώς έναν χαριτωμένο χαιρετισμό μεταξύ τους. Μπορεί όντως να μη συνέφαγαν, αλλά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν να κάθονται σε κοινό τραπέζι και να συνομιλούν. Δεν είναι προς θάνατον, ούτε απαγορεύονται τέτοιες συναντήσεις. Ωστόσο η υπεραντίδραση φανερώνει ότι η συνάντηση δεν ήταν και τόσο αθώα.


via http://ift.tt/2yNmr5O

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.