Καμμένος σε ενστόλους: Σύντομα η πολιτεία θα σας επιστρέψει αυτά που σας οφείλει

Τη ρητή δέσμευση του ότι η πολιτεία θα αποκαταστήσει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποδίδοντας τους τα οφειλόμενα, αναφερόμενος στις αποφάσεις του ΣτΕ, επανέλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού:

«Σήμερα ημέρα διπλής γιορτής, γιορτάζει η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Παναγιά μας, η Προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων και οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Θέλω εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους, τους εθνοφύλακες, τους εφέδρους, τους απόστρατους και τις οικογένειες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που μας κάνουν όλους υπερήφανους, υπηρετώντας την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και παράλληλα σε καιρό ειρήνης, υπηρετώντας το κοινωνικό σύνολο.

Οπου χρειαστεί, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και θα είναι παρούσες με υψηλό ηθικό, με επαγγελματισμό και με ετοιμότητα.

Τους οφείλουμε πολλά και περισσότερα τους οφείλει η Πολιτεία. Πολύ σύντομα ελπίζουμε ότι θα έχουμε τη δυνατότητα τα οφειλόμενα προς αυτούς να τα αποδώσουμε. Χρόνια πολλά σε όλους».

 

The post Καμμένος σε ενστόλους: Σύντομα η πολιτεία θα σας επιστρέψει αυτά που σας οφείλει appeared first on Think News.via http://ift.tt/2iCO0oq

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.