Σημάδια βελτίωσης για την δικηγόρο που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια – Νέα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη

Η σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της 55χρονης δικηγόρου, Αναστασία Τσουκαλά, που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, αλλά και τα σημάδια βελτίωσης, επισημαίνονται στο νεότερο ιατρικό δελτίο του Ευαγγελισμού, το οποίο αναφέρει:

«Η 55χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, είναι αιμοδυναμικά σταθερή, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και εξακολουθεί να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Σημειώνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, με σημεία αρχικής βελτίωσης».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης στη δικηγόρο, με τα πρώτα σημάδια που οδηγούν στην ταυτοποίησή του να εντοπίζονται στον τόπο της επίθεσης.

Οι απαντήσεις για τους αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Εκεί εξετάζονται με λεπτομέρεια όλα τα ευρήματα.

Σε κοντινό σημείο από εκεί που διαδραματίζονταν τα επεισόδια εντοπίστηκαν ένα φούτερ, ένα μπουφάν, γάντια και ένας πυροσωλήνας τα οποία οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να ανήκουν στον κουκουλοφόρο που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα.

Εκτιμούν πως όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πετάξει τα ρούχα που φορούσε. Οι επιστήμονες των εγκληματολογικών τα ερευνούν λεπτομερώς για να βρουν είτε DNA είτε δαχτυλικά αποτυπώματα όπως επίσης για να ταυτιστεί η φωτοβολίδα που τραυμάτισε τη δικηγόρο με τον πυροσωλήνα που βρέθηκε.

Μετά τα επεισόδια όμως έβρεξε στην περιοχή και ίσως το νερό να έχει αλλοιώσει κάποια από τα στοιχεία που θα μπορούσαν να βρουν οι αστυνομικοί. Πρόκειται πάντως για μια διαδικασία που θα διαρκέσει πολλές ημέρες.

Οι Αστυνομικοί βλέπουν και ξαναβλέπουν, επίσης, βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια. Στις εικόνες στις οποίες διακρίνονται τα άτομα που εκτόξευαν φωτοβολίδες και μέσα από τα ρούχα, που φορούν, και το σωματότυπό τους ψάχνουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτοποίησή τους.

The post Σημάδια βελτίωσης για την δικηγόρο που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια – Νέα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη appeared first on Think News.via http://ift.tt/2Akkqyl

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.