Ζωντανοί ανασύρθηκαν οι οκτώ από τους έντεκα επιβαίνοντες του αεροσκάφους του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στον Ειρηνικό

Στη διάσωση των οχτώ από τους 11 επιβαίνοντες του μεταγωγικού αεροσκάφους του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη την Τετάρτη στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της ιαπωνικής νήσου Οκινάουα προχώρησαν οι ιαπωνικές αρχές. 

Όπως ανακοίνωσε ο Έβδομος Στόλος, το αεροσκάφος κατευθυνόταν προς το αεροπλανοφόρο USS Ronald Reagan.  “Το USS Ronald Reagan διενεργεί επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. Η αιτία της συντριβής δεν είναι ακόμη γνωστή”, αναφέρει δελτίο Τύπου του Έβδομου Στόλου.

US Navy crash

Ο ιάπωνας υπουργός Άμυνας Ιτσουνόρι Ονοντέρα είπε στους δημοσιογράφους ότι το αμερικανικό ΠΝ τον ενημέρωσε πως η πτώση του αεροσκάφους στην Θάλασσα των Φιλιππίνων πιθανόν να οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Ο τύπος του αεροσκάφους είναι C-2 Greyhound, μεταφέρει προσωπικό, αλληλογραφία και άλλα εμπορεύματα από χερσαίες βάσεις σε αεροπλανοφόρα που επιχειρούν σε θαλάσσιες περιοχές.

Αυτού του τύπου τα αεροσκάφη πραγματοποιούν πτήσεις εδώ και περισσότερες από πέντε δεκαετίες και πρόκειται να αντικατασταθούν από τα Osprey.

The post Ζωντανοί ανασύρθηκαν οι οκτώ από τους έντεκα επιβαίνοντες του αεροσκάφους του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στον Ειρηνικό appeared first on Think News.via http://ift.tt/2hTxPWx

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.