Εντυπωσιακό βίντεο με ασκήσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Mε τη δέουσα επισημότητα, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, τιμάται σε όλη τη χώρα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

To πρωί πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ στις 17:10 το απόγευμα θα γίνει επίσημη υποστολή της σημαίας στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ανήρτησε ένα εντυπωσιακό βίντεο με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο προκειμένου να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη.

Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Posted by Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού on Montag, 20. November 2017

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! Είμαστε Υπερήφανοι» έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αναρτώντας και μία εντυπωσιακή φωτογραφία από την πρόσφατη νυχτερινή άσκηση «Ολύμπιος Κεραυνός 2017» που διεξήχθη στο πεδίο βολής Αετός στον Έβρο.     
Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, τιμάται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη. Ο εορτασμός καθιερώθηκε μετά τη Μεταπολίτευση.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, συνεχίζεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σταθμού ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Συντάγματος, εικαστική έκθεση στελεχών των τριών όπλων με θέμα «Ελλάδα της Ψυχής μου». Η έκθεση θα είναι ανοιχτή  έως και αύριο Τετάρτη 22/11/2017 (09:00 – 22:00) και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


The post Εντυπωσιακό βίντεο με ασκήσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων appeared first on Think News.via http://ift.tt/2hRNc1I

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.