Συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα ο Τόσκας: Η Ελλάδα είναι χώρος ασφάλειας και σταθερότητας!

Όλα καλά τα βλέπει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος επανέλαβε για μια ακόμη φορά, πως η Ελλάδα είναι χώρος ασφαλείας και σταθερότητας, μολονότι καθημερινά αναρχικοί τα κάνουν γης μαδιάμ, ενώ υπάρχουν και δεκάδες κρούσματα εγκληματικότητας.

«Από την πρώτη στιγμή καθορίσαμε ότι η αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος είναι στις προτεραιότητές μας, ειδικά σε ό,τι έχει σχέση με ανθρωποκτονίες και ναρκωτικά. Εμείς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και γι’ αυτό μην απορεί η ΝΔ και μην προσπαθεί να μειώσει τις επιτυχίες αυτές οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς, που έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια».

Αυτά τόνισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στο περιθώριο ημερίδας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σχετικά με την ψηφιακή υπηρεσία ειδοποίησης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς, και απολογισμό αντιπυρικής περιόδου 2017.

«Η Ελλάδα είναι χώρος σταθερότητας και ασφάλειας, λόγω της εξωτερικής πολιτικής της αλλά και της αντιμετώπισης στο εσωτερικό, του κοινού εγκλήματος» πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

«Η όποια προπαγανδιστική προσπάθεια για ανάδειξη μεμονωμένων περιστατικών σαν γενικότερα φαινόμενα ανομίας από τη ΝΔ , πέφτουν διαρκώς στο κενό γιατί ο κόσμος ξέρει. Και δεν πετυχαίνει η αντιπολιτευτική προσπάθεια, παρά τη βοήθεια που έχει από ορισμένα ΜΜΕ» τόνισε.

Ο κ. Τόσκας επεσήμανε ακόμη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τέτοια ταχύτητα στις αστυνομικές επιχειρήσεις δεν υπήρξε ποτέ και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν γίνονται θαύματα σε αυτούς τους χώρους. Είναι αποτελεσματική η συστηματική δουλειά και η καλύτερη οργάνωση».Πηγή: Tόσκας: Η Ελλάδα είναι χώρος ασφάλειας και σταθερότητας | iefimerida.gr 

The post Συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα ο Τόσκας: Η Ελλάδα είναι χώρος ασφάλειας και σταθερότητας! appeared first on Think News.via http://ift.tt/2zszLwz

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.