Δώρα Ζέμπερη: Φυγαδεύουν τον δολοφόνο της!

 Ξαφνική επιχείρηση της αστυνομίας για να φυγαδεύσουν τον άνδρα στα χέρια του οποίου μαρτύρησε η Δώρα Ζέμπερη! - Ο εξαγριωμένος όχλος παρέμενε στο σημείο και ξαφνικά παρατηρήθηκε κινητικότητα! - Ουσιαστικά απομακρύνθηκε από το σημείο από την... πίσω πόρτα! -

Επίθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη στον δικηγόρο του τοξικομανή κατηγορουμένου! - Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα της, καταγγέλει επίθεση από τους αστυνομικούς! - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Η κατάσταση στην Ευελπίδων ήταν έκρυθμη από το πρωί! Τα αίματα άναψαν… αναρίθμητες φορές και αυτό συνέβη μία ακόμα λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, 10.11.2017. Οι άνθρωποι που έχασαν τόσο ξαφνικά την Δώρα Ζέμπερη από την ζωή τους ήταν εξαγριωμένοι.

Περίμεναν από το πρωί έξω από τα δικαστήρια και όταν οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 58χρονο δολοφόνο έγινε… της κακομοίρας! Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ήδη από τις 12:00 το μεσημέρι είχε τελειώσει η κατάθεσή του, ωστόσο παρέμενε στο σημείο. Γιατί; Μα για να αποφευχθούν τα… χειρότερα.

Ο όχλος παρέμενε στο σημείο και γι’ αυτό και ο Μανώλης Σοροπίδης παρέμενε στο κτίριο. Οι Αρχές προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο να γίνει η μεταγωγή του αναίμακτα (σ.σ. κυριολεκτικά) και αυτό τελικά συνέβη περίπου στις 17:30 το απόγευμα.

Έτσι απομάκρυναν τον φονιά από το σημείο

Ξαφνικά στο σημείο παρατηρήθηκε κινητικότητα! Οι αρχές έκαναν ουσιαστικά έναν… αντιπερισπασμό και η μεταγωγή έγινε από την «πίσω πόρτα». Φυσικά οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη κατάλαβαν τι συνέβαινε και έτρεχαν προς το σημείο όπου γίνονταν η μεταγωγή!

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.


via http://ift.tt/2ArbFhV

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.