Η ΕΛ.ΑΣ έπιασε ως Ιταλούς «χούλιγκανς» έναν 60χρονο γιατρό, μια 45χρονη δικηγόρο και έναν… 72χρόνο

Από τις μεγάλες επιτυχίες της σύλληψης του τρομοκράτη Γιαγτζόγλου και των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η Ελληνική Αστυνομία έδειξε το άσχημο πρόσωπό της. Δεν κατάφερε κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Μίλαν να συλλάβει τους πρωταγωνιστές (πάνω από 100 έστησαν τον καυγά), αλλά προχώρησε σε συλλήψεις όσων πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, μεταξύ αυτών, ήταν –σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα- ένας 72χρονος Μιλανέζος, ένας 60χρονος Ιταλός γιατρός, μια 45χρονη δικηγόρος από το Μιλάνο. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό 72χρονος που φέρει σοβαρά τραύματα, εγχειρίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής

Οι τρεις αυτοί «χούλιγκανς», θα μπορούσαν να βρίσκονται στο σημείο απλώς για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και εξαιτίας των εκτεταμένων επεισοδίων να μην κατάφεραν να φύγουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Άλλωστε η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη την ώρα των επεισοδίων.

Να σημειωθεί ότι ήδη από την ιταλική πρεσβεία διορίστηκαν δικηγόροι ώστε να αναλάβουν την υπεράσπιση των συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται για την πρόκληση των επεισοδίων. Είναι δε χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα- ότι οι αρχές υποστήριζαν ότι η 45χρονη δικηγόρος κρατούσε ξύλα και χτυπούσε κόσμο, όταν από την εμφάνιση της και τα χέρια της (μάλιστα τους έδειχνε το μανικιούρ) ήταν ολοφάνερο ότι δεν μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε τέτοιου είδους επεισόδια.

Ο υπερβάλλων ζήλος της Αστυνομίας να συλλάβει χούλιγκανς οδήγησε στη σύλληψη των ατόμων που ήρθαν από το Μιλάνο, το Μπέργκαμο και τη Ρώμη με διαφορετικές πτήσεις και χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να τραυματιστούν σοβαρά άλλα και να συλληφθούν ως ταραξίες για τα άγρια επεισόδια στα Πευκάκια. 

The post Η ΕΛ.ΑΣ έπιασε ως Ιταλούς «χούλιγκανς» έναν 60χρονο γιατρό, μια 45χρονη δικηγόρο και έναν… 72χρόνο appeared first on Think News.via http://ift.tt/2iZEgrn

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.