Καταγγελίες ότι το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δεν δέχθηκε τους τραυματισμένους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Με πολλά κατάγματα νοσηλεύονται οι δύο από τους τρεις αστυνομικούς που ενεπλάκησαν σε τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης (28.11.2017) στον Ασπρόπυργο.

Αυτό όμως που εγείρει ερωτήματα, είναι τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι «E». Ο κ. Ντούμας αποκάλυψε πως το 401 δεν τους δέχτηκε για να τους νοσηλεύσει.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, όταν ζητήθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν τους τραυματίες στο στρατιωτικό νοσοκομείο, τους ανέφεραν πως έχουν γραπτή διαταγή ώστε να μην μεταφέρουν εκεί τους αστυνομικούς.

«Είναι τραγικός ο ευτελισμός της υγείας, ειδικά για ανθρώπους που είναι στον δρόμο μάχης και βρίσκονται ανά πάσα στιγμή απέναντι στον θάνατο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όπως είπε υπάρχουν εδώ και χρόνια καταγγελίες πως το 401 δεν περιθάλπτει τους αστυνομικούς και τους κάνει «καψόνια».

Πως έγινε το ατύχημα

Το περιστατικό συνέβη στον Ασπρόπυργο στην λεωφόρο ΝΑΤΟ, όταν ένα βαν επιχείρησε να στρίψει απότομα αριστερά. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί τροχαίο με τις δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ που ακολουθούσαν.

Συγκεκριμένα, αφού έπεσε πάνω στο φορτηγάκι η πρώτη μηχανή, έπεσε αμέσως  πάνω της και η δεύτερη, καθώς ήταν ελάχιστος ο χρόνος αντίδρασης, προκαλώντας επί της ουσίας μια καραμπόλα.

Οι αστυνομικοί διεκομίστηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο ενώ διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: newsit.gr

The post Καταγγελίες ότι το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δεν δέχθηκε τους τραυματισμένους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ appeared first on Think News.via http://ift.tt/2zNrNhU

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.