Λέσβος: Έξι Αφγανοί σκότωσαν τον ομοεθνή τους στα Πάμφιλα – Συνελήφθησαν οι 4, αναζητούνται οι 2

Με τέσσερις συλλήψεις και την αναζήτηση δύο ακόμη αλλοδαπών, έκλεισε ο κύκλος της δολοφονίας του 28χρονου Αφγανού και του τραυματισμού δυο ακόμη συγγενών του, το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Πάμφιλα της Λέσβου.

Από την έρευνα της Ασφαλείας Μυτιλήνης ταυτοποιήθηκαν έξι ομοεθνείς των θυμάτων και κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης με τη βοήθεια της Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθησαν οι τέσσερις ηλικίας 18 ως 29 χρόνων.

Άλλοι δυο, επίσης Αφγανοί, αναζητούν για να συλληφθούν. Όλοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μάλιστα, το κατηγορητήριο θα γίνει ακόμη πιο βαρύ όταν ολοκληρωθεί η εξιχνίαση και άλλης συμπλοκής, που είχε προηγηθεί στην ίδια περιοχή από τους ίδιους δράστες!

Οι έξι Αφγανοί είχαν εισβάλει στην αυλή του σπιτιού του 28χρονου θύματος και του είχαν επιτεθεί με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Αμέσως μετά, τραυμάτισαν και δύο συγγενείς του θύματος που διέμεναν στο σπίτι. Από τις έρευνες βρέθηκαν τέσσερα μαχαίρια, ένα κατσαβίδι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, που εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.

The post Λέσβος: Έξι Αφγανοί σκότωσαν τον ομοεθνή τους στα Πάμφιλα – Συνελήφθησαν οι 4, αναζητούνται οι 2 appeared first on Think News.via http://ift.tt/2ndS3fp

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.