Διατροφικό πρόγραμμα για να χάσεις 3-4 κιλά ως τις γιορτές

Ο καιρός περνά γρήγορα και πριν ακόμα το καταλάβεις θα «ξημερώσουν» οι γιορτές των Χριστουγέννων. Ένας μήνας έμεινε και  ήδη πολλοί από εμάς έχουμε στολίσει το δέντρο στο σπίτι μας. Το ίδιο έχουν πράξει και τα καταστήματα.

Και εσύ αντί να μπαίνεις σιγα σιγα σε εορταστικό κλίμα, σκέφτεσαι τα κιλάκια που θα πάρεις και σε αυτές τις γιορτές, τα οποία θα προστεθούν σε αυτά τα 2-3 που παλεύεις να χάσεις το τελευταίο διάστημα. Μην σε πιάνει πανικός..προλαβαίνεις όχι μόνο να χάσεις τα 2-3 κιλάκια που σε έχουν κουράσει αλλά και αλλά και κανένα ακόμα ώστε να έχεις περιθώριο να φας κάτι παραπάνω στις γιορτές.

Μέχρι τα Χριστούγεννα λοιπόν θα σε περιμένει ένα πρόγραμμα διατροφής κάθε εβδομάδα με εύκολα  φαγητά και σνακ τα οποία μπορείς εύκολα να φτιάξεις ή να προμηθευτείς. Συνόδεψε τα με άφθονο νερό 6-8 ποτήρια καθημερινά και μην ξεχνάς την άσκησή σου. Προσπάθησε  να πας έστω 2-3 φορές σε εκείνο το γυμναστήριο που έχεις πληρώσει την συνδρομή αλλά όλο κάτι προκύπτει και έχεις να το επισκεφτείς καιρό. Για εσένα που δεν είσαι fan της άσκησης και 20-30 λεπτά την ημέρα περπάτημα θα σε βοηθήσουν να δεις την ζυγαριά σου να πέφτει.
http://www.queen.gr

Περισσότερες δίαιτες εδώ.


via http://ift.tt/2zN3i4r

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.