Παπαδήμος για τον 29χρονο βομβιστή: Η βία δεν επιλύει τα υφιστάμενα προβλήματα, αντίθετα τα οξύνει και δημιουργεί νέα

Τις πρώτες του δηλώσεις για την εναντίον του επίθεση, αλλά και για την σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος έκανε το βράδυ της Τρίτης, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Ο κ. Παπαδήμος προσήλθε στην ακαδημία Αθηνών λίγο μετά τις 7 με την ιδιότητα του Προέδρου για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του και μικρό χρονικό διάστημα μετά τη σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με τα τρομοδέματα.

Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε κατά την άφιξη του στην Ακαδημία Αθηνών: «Είναι θετικό το γεγονός ότι συνελήφθη ένα άτομο που θεωρείται ύποπτο για πράξεις βίας και τρομοκρατίας. Η βία δεν επιλύει τα υφιστάμενα προβλήματα, αντίθετα τα οξύνει και δημιουργεί νέα. Πιστεύω ότι οι έρευνες της αστυνομίας και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης θα κρίνουν τις ευθύνες του ατόμου που συνελήφθη».

The post Παπαδήμος για τον 29χρονο βομβιστή: Η βία δεν επιλύει τα υφιστάμενα προβλήματα, αντίθετα τα οξύνει και δημιουργεί νέα appeared first on Think News.via http://ift.tt/2zoAgEL

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.