Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου καθηγητή που ασελγούσε σε 9χρονο μαθητή του (Photos)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, μετά από εντολή του Εισαγγελέα, τα στοιχεία του 29χρονου καθηγητή που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 9χρονο μαθητή του την ώρα που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Σε βάρος του 29χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, σε ασέλγεια υπό την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσής της από πρόσωπο που παραδίδει μαθήματα στον ανήλικο, κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα και της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ασφάλεια, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον κατηγορούμενο, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ Ιωάννη του Παναγιώτη και της Ερμιόνης, γεννηθέντα στις 6-11-1988 στο Μαρούσι Αττικής

The post Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου καθηγητή που ασελγούσε σε 9χρονο μαθητή του (Photos) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2hgc672

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.