Στις 20 Νοεμβρίου ο Φιλελεύθερος του Μαυρίδη στα περίπτερα

Μία καθημερινή και βαθιά ταξική εφημερίδα...
Τελικά ο Θανάσης Μαυρίδης του liberal, φαίνεται πως βρήκε χρηματοδότη και βγάζει εφημερίδα  που θα κρεμαστεί στα περίπτερα στις 20 Νοεμβρίου (ήδη υπάρχει το σχετικό «μπανεράκι» στο σάιτ του Μαυρίδη).
Το φύλλο θα είναι ημερήσιο και το όνομα αυτού Φιλελεύθερος. Οπως ομολογεί ο (ειλικρινής όπως πάντα) Μαυρίδης ο Φιλελεύθερος θα είναι μια βαθιά ταξική εφημερίδα και συγκεκριμένα θα είναι η εφημερίδα της μεσαίας τάξης και θα υποστηρίζει, λέει, τα συμφέροντά της. «Θα είμαστε δίπλα σε κάθε φιλελεύθερη φωνή, θα υπερασπιζόμαστε την φιλελεύθερη προοπτική της χώρας,.. την μόνη πραγματικά βιώσιμη προοπτική» μας πληροφορεί ο Θ. Μαυρίδης που εξηγεί και τον λόγο της έκδοσης του Φιλελεύθερου:..
«Προχωράμε στην έκδοση εφημερίδας επειδή θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι. Οι ιστοσελίδες εξαρτώνται 100% από την διαφήμιση. Οι εφημερίδες από την στήριξη των αναγνωστών τους στο περίπτερο. Ο Φιλελεύθερος θα είναι στα περίπτερα στις 20 Νοεμβρίου. Θα επιβιώσουμε μόνο αν εσείς το επιλέξετε. Η προσπάθεια είναι δική μας, μιας ομάδας επαγγελματιών δημοσιογράφων. Η απόφαση, όμως, είναι δική σας. Εσείς θα αποφασίσετε αν θα υπάρχει μία φιλελεύθερη φωνή στον ελληνικό Τύπο ή όχι»...


via http://ift.tt/2ikoseL

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.