Ιράκ: 20 νεκροί, 40 τραυματίες από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε πολυσύχναστη λαχαναγορά (Video/Photos)

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά φορτηγό κοντά σε πολυσύχναστη αγορά στη βόρεια πόλη του Ιράκ, Τουζ Χουρματού, σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται το Reuters. 

Το σημείο της επίθεσης είναι πολύ κοντά στη νότια πόλη Κιρκούκ και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, επιβεβαίωσε ότι μια βίαιη επίθεση έλαβε χώρα σε λαχαναγορά στην πόλη Τουζ Χουρματού χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών. 

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι πολίτες σύμφωνα με τις αστυνομικές και τις ιατρικές αρχές οι οποίες τονίζουν πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί καθώς πολλοί τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης αλλά το Ισλαμικό Κράτος πραγματοποιεί συχνά επιθέσεις στο σημείο. 

 

The post Ιράκ: 20 νεκροί, 40 τραυματίες από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε πολυσύχναστη λαχαναγορά (Video/Photos) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2jLxIwL

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.