Στα 17 τους ερωτεύτηκαν παράφορα. Όταν όμως την ξαναείδε μετά από χρόνια, του ανακοίνωσε κάτι το Σοκαριστικό

H Liz Dunn ήταν μόλις 17 χρονών όταν γνώρισε τον George Hooker. Και οι δύο πήγαιναν στο κολέγιο. Όταν την είδε, την ερωτεύτηκε αμέσως, αν και του πήρε λίγο μέχρι να βρει το θάρρος να της μιλήσει. Όταν τελικά το έκανε, κατέληξαν να ξεκινάνε όχι μόνο μια τέλεια σχέση αλλά και μια οδύσσεια για τα χρόνια που θα ακολουθούσαν.

Ερωτεύτηκαν και πέρασαν 2 χρόνια μαζί. Αλλά ήταν ακόμα πολύ νέοι.

Στα 19 της, η Liz συνειδητοποίησε ότι το πανεπιστήμιο δεν ήταν για εκείνη και κατατάχτηκε στον στρατό. Ο George έπαιρνε μόνο μερικά γράμματα από εκείνη και κάποια στιγμή του ανακοίνωσε ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλο. Και με αυτό, μια αγνή και απλή πρώτη αγάπη έφτασε στο τέλος της. Ή έτσι φαινόταν για πάνω από μία δεκαετία.

Ο άνθρωπος που είχε γνωρίσει η Liz έγινε ο σύζυγος της και πατέρας της κόρης της, Sarah. Έμεναν κοντά στο Houston του Τέξας. Όταν η Sarah ήταν 3 χρονών, η Liz έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, αλλά ο γάμος της διαλύθηκε. Ο πατέρας άφησε την Liz με την κόρη τους και το αγέννητο μωρό τους. Αυτό μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά οι αντιξοότητες μόλις ξεκινούσαν για την Liz.


Η Liz δεν ήταν έγκυος με ένα, αλλά με τρία μωρά. Θα μεγάλωνε δηλαδή 4 παιδιά μόνη της. Τότε, στις 23 εβδομάδες έσπασαν τα νερά. Οι γιατροί κατάφεραν να καθυστερήσουν την γέννα για μερικές μέρες, αλλά τελικά τα τρία κοριτσάκια γεννήθηκαν με καισαρική: η Emma, η Sophie και η Zoe.


Καθεμιά τους ζύγιζε γύρω στο μισό κιλό. Επειδή γεννήθηκαν πρόωρα, η όραση τους κινδύνευε. Και τα τρία κορίτσια θα κατέληγαν τυφλά. Για όσο καιρό νοσηλεύονταν, τους έδιναν και αντιβιωτικά για να αντιμετωπίσουν άλλες επιπλοκές, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της ακοής τους.

Στα δύο τους, οι τρίδυμες ήταν εντελώς κουφές. Οι κόρες της Liz ήταν η μόνη γνωστή περίπτωση τρίδυμων που ήταν κουφά και τυφλά. Ησυχία. Και μετά σκοτάδι.


Σύντομα η Liz συνετρίβη.


Δεν μπορούσε να δουλέψει πλέον. Έπρεπε να αφοσιωθεί πλήρως στην φροντίδα των παιδιών της και οι προοπτικές της οικογένειας για μια άνετη ή ευτυχισμένη ζωή δεν ήταν καλές.


Τότε, από το πουθενά, κάποιος επικοινώνησε μαζί της: ο George. Η Liz ήταν ενθουσιασμένη… και τρομοκρατημένη. Τι θα σκεφτόταν για την κατάσταση της;

Ο George, όμως, ήταν ίδιος όπως πάντα και βλέποντας την Liz την ερωτεύτηκε ξανά. Αλλά δεν ήξερε για τα παιδιά της. Πώς θα αντιδρούσε; Ήταν τόσο τρομαγμένη.

Κανείς δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει την αντίδραση του βλέποντας αυτή την οικογένεια: αποφάσισε χωρίς δισταγμό να σταθεί στο πλευρό της Liz. Έγιναν σύντροφοι και θα μεγάλωναν μαζί την Sarah και τα τρίδυμα.


Τα κοριτσάκια, τα οποία πλέον φοράνε ακουστικά βαρηκοΐας και ακούνε μερικούς ήχους, έχουν κάνει πολύ πρόοδο τώρα που η μητέρα τους έχει έναν τόσο υποστηρικτικό σύντροφο και σύμμαχο.


Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω ντοκιμαντέρ, το “Through Your Eyes”, σχετικά με τους Hooker και άλλες οικογένειες με τυφλά παιδιά:

Τι ιστορία αγάπης! Η σπάνια δύναμη και αφοσίωση που έδειξε η Liz στα παιδιά της σαν μητέρα τους είναι ήδη απίθανη. Το ίδιο και ο George που αποφάσισε από επιλογή του να παλέψει μαζί της.

Και οι δυο τους ανησυχούν ότι δεν κάνουν ποτέ αρκετά για τα κορίτσια τους, αλλά όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος εύκολα, κάνουν εκπληκτική δουλειά. Η αγάπη και η αφοσίωση τους είναι εμψυχωτική!


via http://ift.tt/2h5RnXr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.