Θέμα 104,6: ποιοι δημοσιογράφοι πλαισιώνουν το νέο ραδιόφωνο

Από την επόμενη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου o ραδιοσταθμός ΘΕΜΑ 104,6 εγκαινιάζει την παρουσία του στα ερτζιανά. Το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού ο οποίος θα εκπέμπει στους 104,6 μεγακύκλους θα περιλαμβάνει δύο κεντρικές ενημερωτικές ζώνες, στις οποίες οι δημοσιογράφοι (κυρίως από το εφημερίδα Πρώτο Θέμα, τα σάιτ protothema.gr, newmoney.gr και από το Action 24) θα εναλλάσσονται στα μικρόφωνα ανάλογα με την επικαιρότητα και τις ανάγκες της ειδησεογραφίας.  Η πρώτη θα ξεκινά από τις 6 το πρωί και θα διαρκεί έως τις 12 το μεσημέρι, ενώ η δεύτερη από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ..
Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος οι ακροατές θα μπορούν να σχολιάζουν τα όσα ακούγονται από τον ΘΕΜΑ 104,6 άμεσα και διαδραστικά μέσω του κινητού αλλά και του σταθερού τους τηλεφώνου, με e-mail και φυσικά μέσω των social media.
Στην πρωινή ζώνη θα πρωταγωνιστούν δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, όπως οι Αντώνης Σρόιτερ, Βασίλης Χιώτης, Σταμάτης Μαλέλης, Μπάμπης Κούτρας, Αντώνης Λιάρος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Βασίλης Αδαμόπουλος, Μάκης Πολλάτος, Γιάννης Μακρυγιάννης, Νίκος Φελέκης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Δημήτρης Δανίκας, Αργύρης Παπαστάθης, μαζί με όλους τους ρεπόρτερ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και τους συντάκτες του protothema.gr και newmoney.gr.
Ο ίδιος κύκλος θα επαναλαμβάνεται και στην απογευματινή ζώνη με τους Γιώργο Κουβαρά, Κατερίνα Δούκα, Γιώργο Λαμπράκο, Παναγιώτη Σουρέλη, Κώστα Μπουρούση, Ζωή Δημητρίου, Δημήτρη Παγαδάκη, Διονύση Θανάσουλα.
Γνωστοί δημοσιογράφοι θα επιμελούνται και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, το οποίο θα ξεκινά από τις 7 το πρωί, όπως οι Γιάννης Αντύπας, Διαμαντής Σεϊτανίδης, Χρήστος Κώνστας, Αγγελική Σπανού, Ανδρέας Χριστοδουλάκης, Νίκος Θρασυβούλου, Λίτσα Πισκερά και Τάκης Τρακουσέλης.


via http://ift.tt/2iesKVA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.