Ομολόγησε ο ιδιοκτήτης του υποβρυχίου πώς διαμέλισε τη Σουηδέζα δημοσιογράφο

Ο Δανός εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν παραδέχθηκε ότι διαμέλισε τη Σουηδέζα δημοσιογράφο Κιμ Βαλ πάνω στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του τον Αύγουστο και ότι πέταξε τα μέλη της στη θάλασσα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της δανέζικης αστυνομίας.

Ο Μάτσεν αν και συνεχίζει να αρνείται ότι σκότωσε την Κιμ Βαλ, άλλαξε την κατάθεση του και εκεί που έλεγε πως η δημοσιογράφος πέθανε αφ΄ ότου η καταπακτή έπεσε στο κεφάλι της, τώρα δηλώνει στην αστυνομία ότι η δημοσιογράφος πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ενώ βρισκόταν μέσα στο υποβρύχιο.

Η δημοσιογράφος

Οι τελευταίες αποκαλύψεις που είχαν γίνει από τους ιατροδικαστές ήταν σοκαριστικές καθώς, η άτυχη δημοσιογράφος είχε δεχτεί 15 μαχαιριές την ώρα του θανάτου ή λίγο μετά. Ακόμη μία ανατριχιαστική αποκάλυψη είναι πως ο δράστης αφαίρεσε το κεφάλι, τα δύο χέρια και τα δύο πόδια από το πτώμα της με ένα πριονωτό μαχαίρι.

O Πέτερ Μάντσεν με ένα από τα υποβρύχιά του

Να σημειωθεί πως ο Πέτερ Μάντσεν ήταν ο βασικός ύποπτος, καθώως το DNA του έχει βρεθεί στο πτώμα, ενώ στον υπολογιστή του είχε βρεθεί υλικό που δείχνει γυναίκες να βασανίζονται και να δολοφονούνται. Από την πλευρά του εκείνος είχε υποστηρίξει για το συγκεκριμένο υλικό πως δεν ήταν ο μόνος που είχε πρόσβαση στον συγκεκριμένο υπολογιστή, που βρίσκεται στο χώρο δουλειάς του, και πως το υλικό αυτό δεν είναι δικό του.

The post Ομολόγησε ο ιδιοκτήτης του υποβρυχίου πώς διαμέλισε τη Σουηδέζα δημοσιογράφο appeared first on Think News.via http://ift.tt/2hoiycE

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.