«Ντου» του «Ρουβίκωνα» στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών – Έσπασαν τζαμαρίες, γκισέ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν πριν από λίγη ώρα στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών εισφορών το οποίο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 28.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ανέβηκαν στον 3ο και 4ο όροφο του κτιρίου στην οδό Πειραιώς 28, όπου στεγάζονται τα γραφεία του Κέντρου, έσπασαν τα τζάμια στα γκισέ των ταμείων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποχώρησαν πριν φτάσει η αστυνομία.

Σε ανάρτησή της σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα αναφέρει ότι η επίθεση γίνεται εξαιτίας των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων και ειδικότερα την περίπτωση 62χρονης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που κινδύνεψε να χάσει το δυάρι διαμέρισμά της για το οποίο της ήρθε κατασχετήριο για οφειλές στον ΕΦΚΑ.

Μεταξύ άλλων ο Ρουβίκωνας σημειώνει ότι «το αίτημά μας είναι απλό: σταματήστε τώρα τις κατασχέσεις 1ης κατοικίας των ανθρώπων της τάξης μας. Αντί να δίνετε διαβεβαιώσεις, πάρτε πίσω τα κατασχετήρια».

The post «Ντου» του «Ρουβίκωνα» στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών – Έσπασαν τζαμαρίες, γκισέ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές appeared first on Think News.via http://ift.tt/2yzKfs5

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.