Μαρκόπουλο: Η εξομολόγηση της παιδοκτόνου στον οδοντίατρό της

Σε ένα από τα τελευταία ραντεβού στον οδοντίατρό της, η 51χρονη παιδοκτόνος και αυτόχειρας ουσιαστικά αποκάλυψε τις σκέψεις της, χωρίς όμως σε εκείνη τη χρονική στιγμή κανένας να μπορεί να ερμηνεύσει τα λεγόμενά της και να προλάβει το κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες  είχε εμμονή ότι έπασχε από καρκίνο στα ούλα και ότι είχαν γίνει μεταστάσεις. Έδειχνε να πιστεύει ότι το τέλος της ζωής της ήταν κοντά και μάλιστα φάνηκε να φοβάται ότι θα υποφέρει από φρικτούς πόνους. Και για το σύζυγό της, όμως, έλεγε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας: ότι έπασχε από πολύ σοβαρή καρδιοπάθεια, που δεν θα του επέτρεπε να ζήσει για πολύ.

Τα λεγόμενα αυτά, σε συνδυασμό με την εμμονή της ότι θα πάθουν κακό εκείνη και ο σύζυγος και τότε θα μείνει απροστάτευτη η 17χρονη κόρη της έδειχνε τη ραγδαία επιδείνωση τής ψυχολογικής κατάστασής της.

Ο σύζυγός της φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ότι στην οικογένεια τής 51χρονης υπάρχει ιστορικό σοβαρής κατάθλιψης, το οποίο όμως θεωρητικά αντιμετωπίστηκε με τη βαριά φαρμακευτική αγωγή.


via http://ift.tt/2gnnS2G

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.