Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με την βοήθεια των “γερακιών” του Σώματος στο Ρέθυμνο

Δύο φυτείες κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με συνολικά 156 δενδρύλλια εντόπισαν οι αρχές σε περιοχές των δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων στο Ρέθυμνο.

Οι δύο φυτείες εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

fyteia1

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής  Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και  Μυλοποτάμου.

fyteia2

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε ορεινές περιοχές των δύο δήμων πέντε ειδικά διαμορφωμένοι  χώροι, όπου οι άγνωστοι δράστες καλλιεργούσαν με επιμέλεια 156 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρο. Τα δενδρύλλια τα οποία και ξεριζώθηκαν βρίσκονταν όλα στο στάδιο της συγκομιδής.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας  Ρεθύμνης.

fyteia3

The post Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με την βοήθεια των “γερακιών” του Σώματος στο Ρέθυμνο appeared first on Think News.via http://ift.tt/2xRklfK

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.