Έβαλε τα παιδιά της στο φούρνο κι έστειλε βίντεο στον πατέρα την ώρα που πέθαιναν

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας βρήκαν δύο αγοράκια ενός και δύο ετών στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 24χρονη Lamora Williams έβαλε τα δυο παιδιά της μέσα στον φούρνο και τον άνοιξε για να τα ψήσει! Μάλιστα την ώρα που τα παιδιά πέθαιναν, η 24χρονη έστειλε live βίντεο στον πατέρα τους για να τα δει να ξεψυχούν με φριχτό τρόπο.

«Ήταν σαν πραγματική ταινία τρόμου», είπε ο πατέρας, ο οποίος αποκάλυψε ότι η μητέρα των παιδιών του του έκανε βιντεοκλήση και του έδειχνε με την κάμερα τον χώρο, ώστε να μπορεί να δει τα δύο του παιδιά νεκρά στο πάτωμα.

Όπως ανέφεραν οι αρχές τα δύο αγοράκια είχαν εμφανή τραύματα και καψίματα στο σώμα τους, ενώ παρά τρίχα γλίτωσαν ένα τρίτο παιδί τριών ετών που βρέθηκε ζωντανό στο διαμέρισμα κι ένα ακόμα εξάχρονο κοριτσάκι που τη στιγμή της δολοφονίας των αδελφών του δεν βρισκόταν στο σπίτι.


Η 24χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αφήσει τα τρία παιδιά της με την αδελφή της και όταν γύρισε στο σπίτι βρήκε τα δύο αγοράκια χωρίς τις αισθήσεις τους, αν και τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία την διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Γείτονες της γυναίκας είπαν ότι είχε εγκαταλείψει τα παιδιά της μόνα τους στο σπίτι στο παρελθόν, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τα αίτια θανάτου.

Η οικογένεια της μητέρας ανέφερε ότι αντιμετώπιζε πολλά ψυχιατρικά προβλήματα, καθώς και επιλόχεια κατάθλιψη.

Πριν από τρεις μήνες ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της δεν άντεξε και την εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα να αφήσει τα παιδιά του απροστάτευτα, γνωρίζοντας ότι ψυχικά δεν είναι καλά. 


via http://ift.tt/2x3OWHo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.