Σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας που πουλούσε ναρκωτικά στη Χίο – Διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου σχηματίστηκε, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 51χρονου Αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Χίου και 33χρονου ιδιώτη, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (20 Οκτωβρίου 2017), εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου ο 33χρονος να παραλαμβάνει δέμα από τον 51χρονο Αρχιφύλακα, το οποίο περιείχε 53,7 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και ανέλαβε το προανακριτικό έργο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε τακτικό Ανακριτή.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

The post Σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας που πουλούσε ναρκωτικά στη Χίο – Διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση appeared first on Think News.via http://ift.tt/2yz3Qt7

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.